level_up a scris:
acum 11 luni de zile am deschis impreuna cu o cunostinta un srl unde sunte doi asociati cu 50 . 50 si amandoi suntem si administrator.
Problema mea este ca da atunci pana acum eu nu am cunostinta de ce se intampla cu banii firmei pentru ca asociata mea este si contabila si tine ea contabilitatea.
as vrea sa vad si eu ce se intampla cu banii firmei mai ales ca tot timpul spune ca nu sunt bani desi nu am luat nici macar un leu din firma de la deschidere iar investitiile nu depasesc 4000de lei
ce ma sfatuiti sa fac?
Faptul ca asociata Dvs. este si administrator si conducator al comp.financ-conta nu e un aranjament tocmai LEGAL, si de aceea aveti si complicatii.
Dvs. trabuia sa fiti asociat-administrator executiv, ascociatul-contabil numai parte contractanta a sociatatii pentru tinerea si conducerea contabilitatii.
De asemenea aranjamentul cu 50/50% este unul deficitar si pagubos pentru viabilitatea societatii si bunul mers al afacerilor.
Oricand ca asociat aveti dreptul sa angajati (pe banii Dvs.) un expert contabil ca sa verifice situatia patrimoniala a societatii.