buna ziua ! nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probl mea .Sora mea este recent casatorita in Romania dar locuieste in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat un copil . Casatoria aceasta este un dezastru .... ea nu are un cent in casa, mancare este dar mereu i se spune ca o tine de 2 ani ca traieste din banii lui. Precizez ca actele ei le tine el sub cheie , fetita nu are nici certificat de nastere sau daca are sora mea nu stie nimik , ea nu a vazut un ban din ce-i revine fetitei dupa nastere nici nu stie daca el i-ar fi ridicat acei bani . el sustine ca nu a fost ca e multa umblare ....Dupa ce ca e psihic maltratata acum a inceput si cu violenta fizica . Sora mea nu are pe nimeni acolo. Ii este interzis sa vorbeasca cu prieteni vecini nu are voie sa o viziteze nimeni este prizoniera in casa .Sa nu fiu inteleasa gresit necunoscand limba, si aproape pe nimeni acolo este obligata oarecum sa stea numai in casa cu fetita , fara nici un ban ......... Intrebarea mea este ... cum poate scapa din casnicia aceasta sa poate veni cu fetita in tara ? el spune mereu " Tu poti sa pleci dar fetita nu" Va rog ajutati-ne cu un sfat ! ce e de facut? multumim frumos!