avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate monikaslz

Activitate monikaslz

in cazul in care sunt pensionata de boala din 2007 beneficiez de acest card international de sanatate?

Discuție caz disperat
buna ziua ! nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probl mea .Sora mea este recent casatorita in Romania dar locuieste in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat un copil . Casatoria aceasta este un dezastru .... ea nu are un cent in casa, mancare este dar mereu i se spune ca o tine de 2 ani ca traieste din banii lui. Precizez ca actele ei le tine el sub cheie , fetita nu are nici certificat de nastere sau daca are sora mea nu stie nimik , ea nu a vazut un ban din ce-i revine fetitei dupa nastere nici nu stie daca el i-ar fi ridicat acei bani . el sustine ca nu a fost ca e multa umblare ....Dupa ce ca e psihic maltratata acum a inceput si cu violenta fizica . Sora mea nu are pe nimeni acolo. Ii este interzis sa vorbeasca cu prieteni vecini nu are voie sa o viziteze nimeni este prizoniera in casa .Sa nu fiu inteleasa gresit necunoscand limba, si aproape pe nimeni acolo este obligata oarecum sa stea numai in casa cu fetita , fara nici un ban ......... Intrebarea mea este ... cum poate scapa din casnicia aceasta sa poate veni cu fetita in tara ? el spune mereu " Tu poti sa pleci dar fetita nu" Va rog ajutati-ne cu un sfat ! ce e de facut? multumim frumos!