avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate Lawer

Activitate Lawer

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Si eu sunt de parere ca nu vom avea in bibliografie NCC si nici cel de procedura civila!=D>
Buna seara, nu stiu daca sunteti la curent insa pe 19 ian. INM a hotarat urmatoarele: [ link extern ] .
Cum sa facem sa presam un pic CSM-ul sa publice mai repede bibliografia examenului de admitere la INM, am auzit zvonuri cum ca anul acesta se va da examen tot conform bibliografiei de anul trecut, ca nu va face parte nici macar NCC, stiu de altfel si de la un auditor de justitie care va absolvi anul acesta cum ca va da examenul final dupa ambele coduri civile, atat cel vechi cat si cel nou. Suntem intr-o situatie deloc placuta!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Cei care cautati acum indrumator banuiesc ca sunteti din Bucuresti, pentru ca in provincie e jale, stiu din surse sigure ca daca nu le dai cel putin cateva mii de euro pe an nu se prea uita nimeni la tine. Insa observ ca in Bucuresti chiar sunt oameni care cauta stagiari, la mine in oras nu am auzit niciodata asa ceva.
:hammer::foottap:
Din ce emisfera vine oare si doamna/domnisoara cu "poamana" ?
Si eu cred ca subiectele la drept procesual civil au fost facute astfel incat sa picam pe capete si ma refer aici in special la speta cu revizuirea, da stiu e in programa, dar tu evaluezi un viitor avocat stagiar dandu-i o speta cu care ar putea intra in contact doar dupa 7 ani de vechime, si spun asta pentru ca avea sa fie competenta ICCJ unde un avocat pledeaza dupta 5 ani de la definitivat plus 2 de stagiatura = 7 ani? Si i-au dat un punctaj de aproape 3 puncte.Astfel incat sa ramai cu foarte mare usurinta in nota 7 si apoi se aduga detalii minuscule care punctate discretionar mori cu dreptatea in mana.
Ma numar printre cei ce urmaresc aceasta discutie, si nu e vorba ca nu am curaj, sunt doar consternata, scarbita de tot ce a insemnat acest examen, incerc sa ma adun:(
Cei de la INPPA au raspuns cuiva?
:worthy: