avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate martineugen

Activitate martineugen

Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI
ROSES GARDEN
Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1
Tel.0740125610
SELIMBAR Jud.Sibiu si va rog sa fiti amabili sa-mi raspundeti : Daca eu cer unui proprietar sa-mi dea datele unui chirias la care i-a inchriiat lo cuinta si acesta refuza .
Va multumesc
Bunaseara !Ma scuzati doamna ,ori nu a-ti inteles ce v-am relatat, ori nu sunt destul de explicit Pe aceea femeie eu nu am vazut-o,veci pana la momentul cu pricina ,era sotia sefului ei Dupa cateva zile eram cu fiica mea in oas si ea a zarit-o pe individa , a inceput sa strige dupa ea ,deabia am oprit-o. Am avut o discutie cu ea (sotie)dupa ce sau nascut copii pe aceasta tema ,dar am clarificat-o pe moment -Nu mi-a aduc aminte sa fi purtat vreo discutie cu superorii ginerului meu pe tema aceasta sau ori care alta.In legatura cu copii ca vreau sa-i bag in puscarie acestea sunt povestle lor mincinoase ,cand mai vorbiti cu ei chemati-ma si pe mine.,,Idee nu am de ce ati considerat ca poate cineva , oricine in afara de cei din familie , sa repare relatiile dintre domniile voastre. Si acum sunteti gata sa dezvaluiti e-mailul sau numerele de telefon ale copiilor dvs. unor straini care sa se vare in intimitatea familiei lor ''Da doamna aici spuneti adevarul .In momentul cand am cumparat cele 2 ap.si garsoniera ,intentia noastra a fost sa le inchiriem sa ne rotunjim pensiile ceea ce am facut cu unul din aprtamente am primit timp de 2 ani chirie in euro .doriti sa stiti ce sa intamplat mai departe cu acest apartament -Da intr-adevar este caz penal -intrebatii pe ei daca au demnitatea si onoarea sa va raspunda .Daca nu faceau ce au facut ,sotia mea era obligata sa stea cu mine in casa cu curte nu sa o vindem .in concluzie totul a fost premeditat de cei 3 Nici acum nu inteleg de ce atata ura impotriva unui parinte.Poate aveti si d-v. un pic de dreptate -Numai ca toata viata am fost un bun platnic asa cum este consemnat in sentinta de divort .La divort cu cine era sa ma lupt cu avocatul si cu sotia lui d-na judecator la care am refuzat sa-i repartizez o locuinta din F.L pe atunci fiind Consilier Local din partea Conventiei secretarul comisiei -dar ia repartizat-o presedintele comisie un mare PSD-ist.Referitor la relatiile pasagere,fiecare familie trece prin asa ceva dar ptr.mine familia a fost familie intrebatii daca le-a lipsit ceva nu de cand am primit mostenirea.d-v.poate a-ti mancat ceva dar eu paine cu apa si un pic de untura pe pita de o saptamana

Asa , cu toate reclamatiile si plangerile penale , ce ati obtinut ? ranchiuna si indiferenta copiilor , si asta nu-i putin lucru , sa nu credeti ca pe ei nu-i doare si nu simt amaraciune in suflet ca propriul lor tata le-a vrut raul.
toate astea se puteau rezolva printr-un divort civilizat , fara interferenta vreunei “ persoane “
eu as sari la beregata oricui le-ar face rau copiilor mei aceasta nu cred ca este un limaj de o doamna

Da daca nu se amestecau cei 2 copii Apropo cine va spus de reclamatii penale-da telefon la 122 cand baiatul a furat masina mea
Intrebatii va rog ce au facut cu cei 12000 euro care a promis sotia Dumnezeuzeu sa o ierte ca mi da inapoi si cei aproximativ 60-70000 care i-am virat in contul sotiei la banca Am martori si inscrisuri

Domnule CHKa
Utilizator
14:10, 19 Iulie 2020,,
,, Ii inteleg perfect pe copiii dansului, practic si-a batut joc de mama lor , in zile a inlocuit-o cu “persoana de sex feminin “ mai tanara decat propria fiica, s-a considerat divortat cand i-a convenit, pe urma ii invinuieste pe copii ca mama a facut cerere reconventionala si nu a putut renunta la divort. Divortul e din vina lui exclusiva, ceea ce nu-i putin lucru ( o spune dansul in alt topic )''Multe probleme sunt intr-o familie <la mine nu a venit nici un sot al vreunei femei sa se planga citez ,,Auzi tu curva nu ai mai plecat din biroul acesta Directorul nu te-a mai mutat ?Actiunea sa petrecut in biroul lor unde sef era chiar individul .La birou eram asezat eu,seful si sotia ,o asteptam sa se faca ora 15 sa mergem acasa,La un momentdat intra o doamna in incapere nu am vazut-o in viata mea. care se duce direct la ea si ii adreseaza aceste cuvinte .Eu am ramas consternat, Adoua zi am fost la inspectoratul scolar ,era educatoare la o scoala din V..Aurie De acest incident au cunostinta ambii copiii .putem dezvolta f.mult.-ce era sa sa fac dupa ce a parasit domicliul conjugal sigur ca am intilnit pe cineva sa ma ajute in menaj ,stiti ca i-am dat 30000 de euro sa revina acasa...Totul a fost premeditat .Diferenta este mare eu am avut relatii ocazionale dar altii au avut permanente...
Sunt inregistrat la Primaria Selimbar ,la Asistenta Sociala si as dorii sa va cer un sfat .Am inteles ca nu mai este loc de intors cu copii ca atare eu efectiv nu mai am familie ,nimeni nu mai intreaba de mine ,deci cum pot sa-i cooptez pe cei de la Asistenta sa fie alaturi de mine sa ma ajute efectiv ,,Asistenta sociala va poate ajuta cu menaj, dar va opreste din pensie o parte din bani. Se face o evaluare a dvs si a situatiei dvs. economice, sociale, stare de sanatate. capacitatea de autoingrijire, etc.''Multumesc de rabdare.
Da doamna Pompilia asa este cum a-ti citat acum ,nu-mi trebuie ce le-am donat, ci sa se tina de cuvant pe apartamente sa obtinem chirie sa reintregim pensia .Dar este treaba lor sa-si bata joc de mine cat pot .BUNUL DUMNEZEU ESTE SUS SI NE VEDE PE TOTI ! Multa Lacomie strica.Nu sunt f.pretentios I-am rugat sa ma sune din cand ,sa vad nepotii ,dar ei ataca unde doare mai mult,Cand merg la cuparaturi sa-mi ia si mie cate ceva f.putin ,legume ,fructe ceva lactate etc ca stiu ca-i de la ei .Multumesc !Si multa sanatate la copii si voua,Pacat ca u puteti,vb si dv, .Va pot da nr.de telefon sau adresa de emaill,a lor Va multumesc de rabdare si intelegere
Pe numele sotiei ,observati cata incredere am avut in ei, sigur ca m-am inselat amarnic dar eu am achitat masina ,motivul :sa nu mai dezbata succesiunea masinii, eu fiind mai mare cu 6 ani decat fosta sotie DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA .
Catre Primaria Selimbar
In atentia d-lui primar
Subsemnatul Martin Eugen, înțeleg să formulez prezenta doleanta : 1)Sa clarificati statutul Biroului de asistenta sociala din cadrul Primariei pe care cu onor o conduceti, mai ales ca in data de 19.Mai 2020 in urma discutiei purtate la sediul Primariei impreuna cu Dumneavoastra,Secretara Primariei d-na d-l si Subsemnatul pe marginea conspectului asupra LEGII Nr. 292 din 20 decembrie 2011 LEGEA ASISTENŢEI SOCIALE ,inregistrat sub Nr,20319/19.05.2020 ajungand la concluzia in unanimitate conf. art.6 litera b. f.nn.este in concordanta cu legea (mai ales ca d-na secretara a primariei Selimbar a facut mentiunea citez: ,,D-l Martin are dreptate’’ Am 2 copii in localitatea Sibiu si anume :
..............
Am ajuns la varsta de 73 de ani impliniti fara sa am un sprijn moral si cat de cat material din partea celor 2 copii,o fata de 41 de ani respectiv un baiat de 40 ani, pe care i-am crescut impreuna cu mama lor MARTIN ANA(decedata) in cinste si onoare. Fata sa casatorit cu.. Iar baiatul cu ,,
Toata aceasta degringolada sa materilizat in 2 etape :Prima data cand am vandut un teren cu o suma considersabila in urma careia le-am cumparat : 1)Cate un Autoturism nou .2)la baiat un ap. cu 3 camere pe care l-am inchiriat din data de 08 iulie 2009 pana in 03 martie 2011 cu 280 €/luna, iar la fata 1 apartament si 1 garsoniera. Cu conditia ca acestea vor fi inchiriate pana la decesul nostru-Alaturat va anexez Notificarea catre fiica mea, raspunsul la notificare a fiului meu si copie dupa CONTRACT DE DONATIE a aprtamentului din Selimbar catre fiul meu unde actualmente locuiesc eu 3)Cate 100000(una suta mii Euro)la fiecare . A doua etapa cand am reclamat ca mi-a luat autoturismul din fata blocului.fapt care nu sa lasat cu urmari penale sau civile.
Va rog sa-i anuntati ca am probleme de sanatate si doresc sa ma sprijine material si moral asa cum au facut pana in data de 28. 02.2019 Inca o data va rog respectuos sa le puneti niste intrebari pertinente si sa faceti o evaluare ca sa ma pot bucura de o RENTA VIAGERA (ma multumesc cu ce-mi ofera ei, asistenta sociala intrucat au si ei familie si cate 2 copilasi fiecare .)
Va multumesc !

Selimbar la 03.iunie.2020 Martin Eugen

aceasta adresa a mea a fost trimisa de cate Prrimarul din Selimbar la
Catre
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SIBIIU
DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU pentru a face ancheta celor 2 copii ai mei
cei mai trist a fost momentul cand au fost intreebati de asistentii sociali din Sibiu afirmand ca eu sunt ajuutat zilnic de catre copll,ca mi se asigura hrana calda, ca ma apr ovizineaza cu alimente-nimic nu este adevarat ,voi revenii
Nu doresc sa-i iau inapoi ,ci doar sa-si platasca datoriile eu am cumparat ap.sa le inchiriez da sigur au zis ei , dar nimic
Cand am cumparat apartamentele am fost determinat de zvonurile care circulau pe atunci -ca daca ai o suma mai mare ti-o poate confisca ,asa ca apartamntu cu 3 camere l-am trecut pe numele baiatului si urgent l-am inchriat cu 280 euro/luna aproximativ 2 ani detin acte de la fisc ca am platit impozit pe chirie .Poate va aduce-ti aminte ca fosta sotie a parasit domiciliul conjugal, eu am rugat-o sa se intoarca acasa ca-idau 30000 euro cea ce am si facut ,dar nu s-a intors .