avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate valentyno21

Activitate valentyno21

asa e dar martorii nu au dat declaratie nu au fost citati decat o data nu s au prezentat.oare in cazul unei expertize se va tine cont de aceasta declaratie a martorilor?
art 128 alin 2?mersul inapoi.mentionez ca fapta s a intamplat in urma unui viraj dreapta in tro intersectie dar aveam masini parcate aiurea in fata si fiind cu peugeot boxer nu aveam loc de incadrare motiv pt care am dat putin inapoi maxim 1 m conf declaratieisi exact atunci a sarit in spate batrana
se poate judeca in lipsa unei declaratii?in cazul acesta nu se incepe urmarirea din oficiu?
ok .ce ma doare pe mine ca este penal si atrage anulare permis
?
daca este adev ca sunt sanse mari sa scap cat dr repede pot primi n.u.p de cand ajunge dosarul la procuratura?sunt cai de grabire a procedurii?pot influenta acest lucru cumva(inlesni).eu am depusa la dosar o singura declaratie ce depusa in ziua accidentului.Multumiri
mentionez ca nu s a facut inca expertiza,am deschis dosar penal pe numele meu.fara plangere(si declaratie)dnul procuror nu ma poate trimite in judecata in acest caz de deces ulterior al
''victimei''?
am avut un acc acum 3 ani ,efectuam mersul inapoi cu o dubita si nu am observat o batrana ca a sarit in spate si cineva mi a spus sa fiu atent ca am pe cineva in spate.batrana cazuse jos.a primit zile de recuperare 60 pt.fractura femur.mentionez ca nu a facut nici o declaratie sau plangere la politie.dosarul a ramas cu anii la politie si dupa 3 ani a decedat de batranete.intrebare ?in cazul acesta raman cu fapta?mentionez ca am doi martori trecuti in declaratie care au spus verbal ca nici nu am atinso ca sa impiedicat din spaima(mentionez ca nu se afla pe trotuar sau trecere pietoni.Cu respect