avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate elenacleopatra

Activitate elenacleopatra

Buna ziua,

Asa cum m-am asteptat firma a intrat de o saptamana in insolventa, insa se continua activitatea normal. Acum o saptamana am depus concediul prenatal la firma. La nastere imi trebuie adeverinta de salariat de la firma. Este vre-o problema daca firma pune stampila cu "insolventa" pe adeverinta? Ma afecteaza?
1. Nu am platit eu. Firma mi-a retinut intotdeauna din salariu toate impozitele de 5 ani de cand sunt angajata.

Multumesc mult pentru raspunsuri
Buna ziua,

Am cateva intrebari legate de acest subiect. Sunt angajata la o firma cu carte de munca. Sunt insarcinata in 7 luni.
Astazi am aflat la noi la firma ca nu s-au platit impozitele pentru angajati din luna mai a acestui an si ca s-ar putea sa declare insolventa firmei.
Ce nelamuriri am:
- daca nu platesc in continuare impozitul la stat, eu mai beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului?
- daca declara insolventa firmei dar nu dau angajatii afara, ma afecteaza cumva?
- daca declara insolventa firmei, dar infiinteaza o firma noua si ne trec pe noua firma pe toti angajatii, mai beneficiez de indemnizatie?
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Multumesc anticipat