avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate ced_1969

Activitate ced_1969

Răspuns la discuția buna ziua si la multi ani
DAR MAMA MEA A DECCEDAT INTRE TIMP,DECI VOI FII EU,URMATORUL MOSTENITOR,SAU V-A FII RAZBOI INTRE MINE SI VERII MEI?
Am o intrebare si o nelamurire.
1.mama mea mai are o sora,dar mama lor s-a recasatorit si a mai preluat inca un baiat,din casatoria urmatoare,considerindul si pe el fratele celor doua surori,dar fiecare avind un alt nume de fata si baiat total paralel,dupa deccesul mamei copiilor ei.Al treilea copil stiind ca nu are drepturi comune cu cele doua surori ale lui,doar asa frateste(hai sa-i dam si lui),mama mea ma are doar pe mine,cealalta sora de a dinsei nu are copii si nu a fost maritata niciodata,iar cel de al treilea frate mai are inca trei copii.Intrebarea mea este eu fiind nepotul ei primordial,copii fratelui ei,au dreptul la mostenirea garsonierei matusii mele?Matusa mea fiind prea batrina banuieste ca da,se v-a intimpla ceva intre mine si verii mei primari,pe garsoniera dupa deccesul ei.Ce ar putea sa se intimple,si ce ar trebui eu sa fac,daca ar exista un razboi dupa acea garsoniera?M-am gandit si la varianta de a cumpara sa fiu eu sigur ca nu se v-a intimpla nimic intre mine si verii mei,de a cumpara eu casa pe numele meu,dar problema ca nu stiu ce acte ii trebuie ei pentru notar pentru a cumpara eu garsoniera ei.multumesc anticipat daca am fost inteles.
nu mi-a trimis nimic,si nu vor sa-mi transmita nimic.eu caut un avocat pentru a ma reprezenta,sa aflu motivul expulzarii mele din societatea unde lucram.
1.In CIM specifica perioada de proba de 90de zile,activitatea mea incepind cu data de 01-08-2011 de cind am inceput sa lucrez.
2.NU.
3.NU STIU,DOAR VORBE FARA SENS,NIMENI NU CUNOASTE CAUZA.
4.PINA CIND NE V-A GASI LOC IN MAGAZINELE PE CARE LE DETINE PATRONUL SI IN PLOIESTI.
Acesta nu este un raspuns concret,atita timp cit firma se afla in bucuresti,si jobul meu in ploiesti.explicatia sefei mele,este a pasa altuia mai mare decit ea,cunoscind binenteles ce l-a determinat pe el sa ma inlature,fapt pe care niciunul din colegii mei nu il cunoaste si nu l-a vazut nimeni la fata,doar pe sefa noastra,ceea ce dinsa tace,tace doar pasindul pe seful lui,acolo unde se afla acea explicatie pe care cred ca nu o voi gasi niciodata,decit poate prin ceva legal.De aceea astept procedura de la cineva care este in masura sa-mi dea un rapsuns,bine stabilit.
Buna dimineata la toata lumea,motivul meu aici este de a afla cum as putea sa fac pentru a afla care a fost demersul de a ma elimina pe mine din functia de angajat la o firma,dupa o perioada de practica de 2 luni,si o pauza de 2 saptamini stind acasa la cererea angajatorului,avind 2 intilniri pentru discutii cu privire la angajarea noastra ,dar pe alte posturi de munca,pina cind se v-a concluziona jobul nostru prevazut in contractul de munca scriptic?Doresc sa stiu cum pot ajunge,prin ce mod legal pot afla motivul acelei persoane care reprezinta firma,pentru a ma expulza din functia pe care am exercitat-o dupa 2 luni de proba in aceeasi institutie,dar acea persoana nu m-a vazut niciodata.Nu am avut nici-o abatare,si totusi m-a expulzat.Am incercat sa dau de acea persoana prin alti sefi de ai lui,si nimeni nu stie cauza.Doresc un sfat pentru a imi cere drepturile mele,si pentru aflarea adevarului.Daca se poate da in judecata firma,sau acea persoana din cadrul firmei,va rog sa-mi explicati cum se procedeaza.Va multumesc anticipat.Astept intrebari,daca nu s-a inteles prea bine.