avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate valkor

Activitate valkor

?!?!?!?!
cheltuielile cu intretinere si lumina le scad doar ptr. 1 camera, respectiv spatiul dedicat (inchiriat) activitatii mele de pfa.
este o idee. dar de la institutiile publice nu am mari asteptari. o luna de zile si mii de telefoane date anaf-ului nu m-au ajutat sa aflu daca sunt obligata sa am casa de marcat ( sau pot functiona cu facturier si chitantier). am sa ma duc la primarie si daca aflu ceva voi posta, poate ajuta si pe altii in situatia mea.
in primul rand in contract exista o delimitare foarte clara a spatiului folosit pentru activitatile de birou ( cu o schita atasata). in al doilea rand in apartament locuiesc si alti membrii ai familiei care au dreptul la subventie ca orice al cetatean platitor de taxe din Capitala. Eu sunt o persoana autorizata sa desfasoare o activitate pe teren ( casele altora si notariate). Unui electrician ce i se intampla? nu pot sa nu remarc satisfactia d-lui:)
multumesc mult.duminica placuta
cred ca nu m-am exprimat corect. primaria bucuresti a dat o hotarare prin care consumatorii casnici platesc 170 lei gigacaloria, iar agentii economici 318 lei. Eu, ca PFA, cu sediul profesional in propriul apartament, cat voi plati?
buna seara. sunt din bucuresti si sunt persoana fizica autorizata(in domeniul imobiliar).la infiintare am fost obligata sa fac un contract de comodat ptr.propria-mi locuinta(ap.3 camere la bloc). voi mai beneficia iarna aceasta de subventia la caldura?