avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... subventie incalzire pentru PFA-uri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

subventie incalzire pentru PFA-uri

buna seara. sunt din bucuresti si sunt persoana fizica autorizata(in domeniul imobiliar).la infiintare am fost obligata sa fac un contract de comodat ptr.propria-mi locuinta(ap.3 camere la bloc). voi mai beneficia iarna aceasta de subventia la caldura?
Cel mai recent răspuns: valkor , utilizator 20:04, 2 Noiembrie 2011
Daca intruniti conditiile de venit, nu vad cu ce v-ar putea impiedica un contract de comodoat.
cred ca nu m-am exprimat corect. primaria bucuresti a dat o hotarare prin care consumatorii casnici platesc 170 lei gigacaloria, iar agentii economici 318 lei. Eu, ca PFA, cu sediul profesional in propriul apartament, cat voi plati?
In apartament aveti sediul social, activitatea o desfasurati pe teren. Veti plati in continuare ca si consumator casnic.
multumesc mult.duminica placuta
Nu mi se pare corect raspunsul deoarece in apartament desfasoara o activitate eco-
nomica si nu pe teren!! Ar fi foarte greu sa se faca o delimitare exacta a activitatilor
desfasurate in sediul social sau in alta parte,in acest caz.In plus,persoana in cauza are alte beneficii rezultate din contractul de comodat,asa ca sa nu se planga ca va fi taxata in plus la factura de incalzire.In viata nu le poti avea pe toate,mai trebuie sa si pierzi!

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Srl cu sediul social la domiciliul propriu debutant2013 debutant2013 Buna ziua, o persoana fizica doreste sa infiinteze o srl cu sediul social la domiciliul propriu situat intr`un apartament in bloc, se va face un contract de ... (vezi toată discuția)