buna seara. sunt din bucuresti si sunt persoana fizica autorizata(in domeniul imobiliar).la infiintare am fost obligata sa fac un contract de comodat ptr.propria-mi locuinta(ap.3 camere la bloc). voi mai beneficia iarna aceasta de subventia la caldura?
Asa este,cf acestei hotarari a CGMB au fost stabilite costuri diferentiate pentru Gcal.
In cazul SRL sau PFA care isi desfasoara activitatea intr-un apartament de bloc se
va achita tarif majorat intrucat aceste cheltuieli se scad pe firma diminuand astfel profitul, din care va rezulta un impozit mai mic! Dumneavoastra nu puteti beneficia de tariful pentru un consumator casnic clasic.asta este urmarea unei mari
prostii referitoare la asa zisul contract de comodat.In Cehia,asa ceva nu exista,deoarece este o aberatie ca sa scad pe cheltuielile firmei,propriile cheltuieli
ale familiei ocazionate de plata intretinerii si a c/val utilitatilor...
Aveti contor separat de energie electrica pentru acea camera? dar cu cheltuielile
generale de intretinere cum procedati? Aplicati cumvaa regula de trei simple? Hai sa fim seriosi,dvs. vreti si in caruta si in teleguta!!Cred ca romanii sunt campionii
Europei la tentativele de a fenta statul si nu numai!