avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate diziloi

Activitate diziloi

Buna ziua! In conditiile in care imi vand autoturismul personal, urmand toti pasii necesari (contract, scoatere de la fisc), in cazul in care cumparatorul nu inregistreaza masina pe numele sau, eventualele amenzi vor continua sa vina pe numele meu? Intelesesem ca s-a schimbat legea in asa fel incat sa se evite astfel de situatii (informare automata de catre fisc...), dar nu stiu exact cum stau lucrurile. Va multumesc!
Răspuns la discuția Probleme agentie imobiliara
Va multumesc pentru raspuns. Dar persoana pe care am insotit-o initial si a semnat contractul poate fi acuzata? Neavand o copie a contractului, nu mai stie daca exista vreo clauza cu privire la cumpararea de catre persoana insotitoare.
Buna ziua! Am o problema cu o agentie imobiliara. Am insotit o persoana la vizionarea unui apartament prin aceasta agentie. Eu nefiind initial interesata de apartament (cautam sa cumpar in alta zona), nu am semnat contractul de vizionare cu agentia, doar persoana cu care am fost a semnat, dar nu si-a exprimat intentia de cumparare. Pentru ca mi s-a parut totusi o oferta foarte buna, am luat legatura apoi cu proprietarul in vederea cumpararii si am ajuns la o intelegere. In momentul in care proprietarul a vrut sa anunte agentia ca retrage apartamentul de la vanzare, a spus si exact persoana careia i-l va vinde. Drept urmare, agentia m-a contactat pentru a-mi cere comision, desi eu nu semnasem contractul cu aceasta. Au amenintat ca ma vor da in judecata si pe mine, si persoana care a semnat. Precizez ca persoana respectiva nu a primit o copie a contractului si a semnat rapid, fara a vedea clauzele impuse de contract. Intrebarea mea este ce acuzatii ni s-ar putea aduce in acest caz. Va multumesc!