avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate luizastroe

Activitate luizastroe

Pompierii asta au intentionat sa ma numeasca beneficiarul investitiei, dar eu nu pot fi asa ceva cand nu am montat un geam,nu am facut absolut nimic acolo. Azi am avut termen, a lipsit partea adversa, am depus probe cu inscrisuri. Am depus contract de inchiriere si procesul verbal de predare/primire cu data in care eu am intrat acolo, unde apare clar toate obiectele ce erau in bar, mobilier, imbunatatiri, instalatii sanitare ,electrice. Daca va fi cazul voi cita si eu martori sa probeze ca nu am investit nimic acolo. Pe proprietar nu l-a citat inca nimeni pt ca ISU nu a fost reprezentat.
Cum spuneam mai inainte, in precizare am invocat Ord. 3 din ian. 2011, Art 12. Textul normelor indica clar in ce situatii se cere aceasta autorizatie, eu nu as putea avea documentele necesare obtinerii. Mi-a dat termen in ianuarie.
Va multumesc.
Au spus ca am incalcat art30 leg 307/2006. alin1 si 2. amenda 2500-5000 art44 L307
Incearca sa contureze ideea ca, chiar daca nu sunt proprietar, sunt beneficiarul investitiei, asa se pot lega de textul de lege din art30. Dar eu nu am investit nimic, nu am schimbat destinatie, avea deja destinatia de bar cu mult inaintea mea.
Va multumesc.
Va multumesc, maine am termen si am invocat si Ord 3 din 2011 la Art 12 se arata cine si in ce conditii si ce acte stau la baza cererii acestei autorizatii.
Nu e cazul nostru, nu am putea avea acele acte, iar noi nu am facut decat sa inchiriem un bar deja mobilat, iar pompierii ne au denumit ~beneficiarul investitiei". Nici nu intra in discutie, dar vom vedea maine la termen.
Va multumesc pentru sprijin.
Înaintea mea a fost activitate de bar-restaurant, iar eu am tot activitate de bar-restaurant.
Aveți dreptate cu actele pe care eu le-am semnat la registrul comerțului, menționez ca am efectuat normele psi, ssm, sanitar-veterinar, aici era doar punct de lucru, nu sediu.
Pompierii nu au venit in control in urma deschiderii punctului de lucru, proprietarul a solicitat autorizație pt mansarda clădirii. Când pompierii au venit in control pt a-i elibera autorizația au controlat si demisolul. Dar eu voiam sa stiu daca cumva era obligatia proprietarului sa solicite aceasta autorizație când a construit clădirea. Multumesc.

Asta am invocat in plângerea contravenționala, ca obligația era a proprietarului, dar nu găsesc textul de lege unde menționează in mod expres lucrul acesta.

Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ISU pentru ca nu aveam autorizația de securitate la incendiu, potrivit L307/2006, art 44 pIV lit h. Sincer nu am știut ca eu trebuia sa cer aceasta autorizație, menționez ca au mai închiriat si alte societăți înaintea mea același spațiu. In contractul de închiriere nu am stipulat cine trebuia sa ceara aceasta autorizație pt ca nu am știut. Am făcut plângere contravenționala si as dori sa știu, dacă ma puteți ajuta, dacă aceasta autorizație trebuia sa o solicit eu sau proprietarul la momentul construcției. Va mulțumesc!