avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate geo92

Activitate geo92

Răspuns la discuția Program de liniste intr-un bloc
dar nu are de ce sa comande vecina la mine in casa! si zgomotul nu-i asa mare in cat sa nu suporte! dar am decis sa nu-i deschid usa daca vine, si nici am sa o mai bag in seama! daca are probleme sa cheme politia si sa decida ei ce se v intampla!
Răspuns la discuția Program de liniste intr-un bloc
Buna,
am si eu probleme cu vecina de sub mine, pentru orice zgomot vine sus si mi face scandal la usa sau cand cobor scarile iese pe scara si ma injura si se leaga de mine si de familia mea. nepotelu sta cu mine si ca si copil face galagie dar nu in intervalul orelor de liniste.apropo a mai venit sami spuna sa circul mai incet prin casa ca se aude la ea cum merg prin casa si sami pun si covor pe jos :))) ce as putea sa fac ca sa nu mai vina la fiecare zgomot sus la usa la mine si sa nu mai iasa dupa mine pe scara? Multumesc!
Multumesc de sfaturi!
Buna.
Un amic de al meu a facut o poza modificata despre o persoana.poza nu a fost facuta publica(sa o vada cineva), nu afost printata, nu a fost pusa pe internet.Persoana din poza a depus plangere la politie.Ce este de facut?Ce se poate intampla? Va multumesc!