avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat in cazul unei acuzatii calomnioase, defaimare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat in cazul unei acuzatii calomnioase, defaimare

Buna.
Un amic de al meu a facut o poza modificata despre o persoana.poza nu a fost facuta publica(sa o vada cineva), nu afost printata, nu a fost pusa pe internet.Persoana din poza a depus plangere la politie.Ce este de facut?Ce se poate intampla? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geo92 , utilizator 16:08, 19 Octombrie 2011
Daca nu a fost facuta publica, atunci cum a aflat persoana din poza?
Calomnia nu mai este incriminata de legea penala, asa ca a facut degeaba plangere la politie.
se poate intampla sa umble degeaba pe la politie.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
ion_iliescu, utilizator
Multumesc de sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare ciuciuioan ciuciuioan am si eu o intrebare:intr-o noapte la lucru un coleg a modificat o poza a unei angajate si eu eram cu el .fata a intrat in birou si a vazut poza si dimineta a ... (vezi toată discuția)
Calomnie savarsita in urma cu 1 an sacal sacal In urma cu 1 an cineva m-a calomniat in mod public, pe mai multe situri de PROFIL. Am depus plangere la politie dar nu s-a putut stabili identitatea sa ... (vezi toată discuția)
Publicare poze fara acord... Obliterate Obliterate Am avut laptopului unui amic la mine,in care am pus niste poze pentru el.Acesta le-a publicat pe internet fara acordul meu. Ce este de facut? (vezi toată discuția)