avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicare poze fara acord...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicare poze fara acord...

Am avut laptopului unui amic la mine,in care am pus niste poze pentru el.Acesta le-a publicat pe internet fara acordul meu. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 11:04, 20 August 2010
Despre ce fel de fotografii este vorba?
Fotografii intime
Ati inregistrat poze intime in laptopul amicului dvs.-a fost vointa dvs.- ,nu i-ati interzis in mod expres sa nu le publice pe internet-si probabil ca nu puteti dovedi contrariul-,deci....Ce varsta aveti?
Am aprope 19 ani.
In opinia mea,nu cred ca aveti motive pt.a va adresa institutiilor statului cu plangere impotriva amicului dvs.

Alte discuții în legătură

Multumesc anticipat! Calin Maria Calin Maria Intrebare mai delicata: sotul meu a trait in dualitate cu o x ,in acea perioada X i-a creat mai multe siru-ri si-i cunostea si parolele postandu-i pe toate ... (vezi toată discuția)
Probe si infractiuni informatice w0lfshad3 w0lfshad3 1. Mi s-au luat / prelucrat poze de pe internet, laolalta cu texte calomnioase, si au fost facute publice prin mail intr-o retea intranet. Am salvat aceste ... (vezi toată discuția)