avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Multumesc anticipat!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Multumesc anticipat!

Intrebare mai delicata: sotul meu a trait in dualitate cu o x ,in acea perioada X i-a creat mai multe siru-ri si-i cunostea si parolele postandu-i pe toate multe poze cu ei la inceput cu acorde-l lui apoi cand a realizat ca-i struca imajinea si fam a rupt legatura cu pers dar aceasta nu vrea la le stearga mai mult le-a postat si la rude si prieteni .El a schimbat parolele dar prea darziu. Ce putem face in acest caz#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:03, 11 Februarie 2011
Cam greu de citit topicul dvs. Nu vreti sa mai incercati totusi?

Orice utilizare a unor informatii cu caracter personal de catre o persoana neautorizata este incriminata de lege, asadar puteti sa va adresati ANSPDCP.
Incercati sa scrieti intr-o limba romana cat mai inteligibila pentru ca din cele relatate de dvs nu se intelege nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare poze fara acord... Obliterate Obliterate Am avut laptopului unui amic la mine,in care am pus niste poze pentru el.Acesta le-a publicat pe internet fara acordul meu. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Poza curtea vecinului. daca vecinul are service auto la mai putin ... snipe1975 snipe1975 Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in ... (vezi toată discuția)