avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... fostul iubit ma ameninta ca o sa raspandeasca pe net ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

fostul iubit ma ameninta ca o sa raspandeasca pe net poze cu mine. Ce pot face?

vreau sa le stearga de pe site-ul pe care l-a pus
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:36, 9 Ianuarie 2013
faceti plangere la Politie, parchet
Să faceţi şi dovada ameninţării dacă depuneţi plângere . În plus, înţeleg faptul că deja pozele dvs. sunt pe net.Acelea sunt cu acordul dvs. sau tot fără? Este vorba despre aceleaşi poze? Sau altele, ce pot fi compromiţătoare?
Puteti face plangere penala pentru infractiunea de santaj daca fotografiile nu au fost publicate si exista o amenintare.

Daca s-au publicat aveti raspunsul aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Stregerea pozelor se poate face la cererea dvs. la administratorul site-ului respectiv.
Daca le-a pus si publicat pe un website, inseamna ca amenintarea cu publicarea lor nu mai este reala, deci nu poate fi vorba de santaj, deoarece nu are cu ce va santaja. Din moment ce pozele au fost facute publice, nu mai puteti fi santajata cu publicarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj lihuanamaria lihuanamaria fostul meu iubit are niste poze intime cu mine,m-a amenintat ca le va posta pe un site daca nu o sa vorbesc cu el.ce pot sa fac sa nu le posteze? (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris corinadi corinadi fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris cel care a facut siteul respectiv refuza sa le stearga ba mai mult facand referire la ... (vezi toată discuția)