avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate anghel79

Activitate anghel79

Este legal ca dupa NUP sa se mai retina permisul de conducere 90zile si cu retestare . Asta am aflat la politie ca in ordonanta nu scria .Sau din cauza amenzii administrative nu stiu ce sa cred,conf art103.1.C scris pe dovada care a fost fara drept de circulatie.
Răspuns la discuția Conducere cu permis suspendat
la cit timp dupa fapta se primeste citatie sau se poate face prin afisare .si unde pot sa ma interesez de dosar,pot intreba la politia care a facut constatarea
Răspuns la discuția Conducere cu permis suspendat
problema este ca nu stiu ce a declarat martorul si daca trebuia sa-mi inmineze vreo hirtie ceva sau astept o citatie .In declaratia pe care am dat-o am fost nevoit sa scriu ce mi-au spus ei,ca de fapt sintem la intrarea in localitatea din ilfov si ca mi-am recunoscut vina ,ca stiam de fapta.Acum nu stiu daca martorul ,defapt cel care a condus mai trebuie sa-l chem in instanta .Ce este de facut acum.Multumesc
in timp ce eram oprit pe un drum comunal din ialomita un echipaj de politie din ilfov a oprit si mi-a solicitat actele .Avind permisul suspendat nu am avut ce sa arat,asa ca la un interval de 10 min a mai trecut o masina iar pe sofer la pus ca martor .Ma gindesc ca mi sa facut dosar penal dar as vrea sa stiu ce sanse am in instanta si daca e normal ca un echipaj din alt judet poate sanctiona in altul.Culmea ca persoana care a condus pina la locul faptei era data jos din masina si cind a vazut politia sa speriat si a fugit pe cimp .