avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permis suspendat si NUP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permis suspendat si NUP

Este legal ca dupa NUP sa se mai retina permisul de conducere 90zile si cu retestare . Asta am aflat la politie ca in ordonanta nu scria .Sau din cauza amenzii administrative nu stiu ce sa cred,conf art103.1.C scris pe dovada care a fost fara drept de circulatie.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
anghel79, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 20:11, 13 Mai 2012
vezi ca s-a mai discutat subiectul asta .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis auto cu abuz? farmec_ farmec_ In urma cu 1an am fost sanctionat de politia rutiera pentru depasirea limitei de viteza cu mai mult de 50km/h (decat limita legala) s-a intocmit p-v cu amenda ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat georgia56 georgia56 Buna ziua,in martie 2008 baiatul meu a avut un accident cu vatamare care a fost solutionat dupa 14 luni cu NUP si amenda administrativa 1000 lei. In toata ... (vezi toată discuția)
Perioada suspendare permis conf. art 97 serghei2008 serghei2008 [quot]Art.97. (3) Perioada în care titularul permisului de conducere nu are dreptul de a conduce un autovehicul sau tramvai se consideră suspendare, ... (vezi toată discuția)