Buna. Corect. Asa stiam si eu. Chitanta separat pentru fondul de rulment nu se taie. Se da o chitanta gen: Am primit de la ... ap...., suma de ... reprezentant....1)intretinere totala/partial luna... 2) restanta total/partial luna...3) fond rulemnt total/partial ( nu completeaza nimic ). Din care :.... lei fond reparatii ;.... lei chelt. pe beneficiari; .... lei pentalitati ( se taiat si scrie fond rulement in loc de penalitati) . Aceasta chitanta este buna SAU trebuie sa se taie alta chitanta pe langa cea de intretinere???
Sunt din Ploiesti si am o mare problema. Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si platesc fond de rulment. Pana aici nu este mare problema. Problema este ca mi se impune sa ajung cu fondul de rulment la nivelul celorlalti locatari. ( Exemplu: 1 locatar are fond de rulment in 30 de ani = 1000 ron). De ce EU locatar de 1 an de zile sa am fond de rulment egal cu al locatarului de 30 ani ? Daca se strangea de la constructia blocului o suma de 30000 euro la fondul de rulment pe locatar, trebuia sa fac un credit pentru apartament si unul pentru fondul de rulment ??? Nu este c-am aberant. Va rog sa ma sfatuiti printr-un raspuns pe adresa de mail. MULTUMESC