avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_andrei

Activitate catalin_andrei

Am un elev in clasa pregatitoare suspect de ADHD. Am cautat sa-i acord o atentie sporita atat in timpul orelor cat si in pauzele dintre ore si am sugerat mamei sa duca copilul la consult psihologul scolii, care a si confirmat diagnosticul (a aflat ulterior ca si educatoarea stia de aceasta stare ).
Am vorbit cu profesorul de sprijin repartizat la scoala noastra de catre CJRAE care mi-a dat formularele pe care parintii copilului trebuie sa le completeze si sa le depuna la sediul CJRAE pentru a putea elabora o curricula adaptata.
Am fost sunata de catre tatal copilului care nu accepta ca ar fi vreo problema medicala si m-a amenintat ca va chema televiziunea, ca insist prea mult (cu educarea copilului sau?!) s.a.
Avand in vedere contextul creat de amenintarile tatalui si de faptul ca la o clasa de 32 de copii nu pot sa ma ocup de el cum o solicita starea lui, vreau sa stiu care este cale legala pentru a-l muta la o alta clasa(scoala)?
Au trait noua ani dar nu si-a manifestat inca nici o revendicare. Cred ca nu gandeste foarte limpede (spune ca s-a sfatuit cu un procuror si ca are toate drepturile de a locui acolo cat vrea ea!)
In urma decesului tatalui meu am ramas unic mostenitor al apartamentului sau ( am facut si succesiunea). Din pacate el a trait in concubinaj cu o persoana cu care nu am fost niciodata in relatii bune, careia i-a facut mutatie in apartament, si care chiar dupa o luna si jumatate de la deces nu vrea sa plece din apartament (desi are propriul apartament in care locuieste fiul sau) ba chiar a schimbat si iala de la usa, spunandu-mi
ca va pleca cand va voi ea
.
Cum fac sa scap de locatara nedorita?