avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatator amenintat de tatal copilului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatator amenintat de tatal copilului

Am un elev in clasa pregatitoare suspect de ADHD. Am cautat sa-i acord o atentie sporita atat in timpul orelor cat si in pauzele dintre ore si am sugerat mamei sa duca copilul la consult psihologul scolii, care a si confirmat diagnosticul (a aflat ulterior ca si educatoarea stia de aceasta stare ).
Am vorbit cu profesorul de sprijin repartizat la scoala noastra de catre CJRAE care mi-a dat formularele pe care parintii copilului trebuie sa le completeze si sa le depuna la sediul CJRAE pentru a putea elabora o curricula adaptata.
Am fost sunata de catre tatal copilului care nu accepta ca ar fi vreo problema medicala si m-a amenintat ca va chema televiziunea, ca insist prea mult (cu educarea copilului sau?!) s.a.
Avand in vedere contextul creat de amenintarile tatalui si de faptul ca la o clasa de 32 de copii nu pot sa ma ocup de el cum o solicita starea lui, vreau sa stiu care este cale legala pentru a-l muta la o alta clasa(scoala)?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:19, 26 Noiembrie 2014
Daca sunteti invatator, d-voastra ar trebui sa depuneti la registratura unitatii un mic memoriu catre directiune care sa prezinte aspectele sesizate de d-voastra, cat si solicitarea de a fi scos din clasa din motivele prezentate. Acest memoriu va avea stampila de inregstrare si nu are cum sa dispara la cos. Mai departe e responsabilitatea directorului.
Eu una as depune acelasi memoriu si la Inspectorat.
Parintele daca e idiot nu va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva invatatoarei marinica71 marinica71 Am un copil in clasa a III-a care imi spuneca d- na invatatoare loveste anumiti copii, ii trage de urechi, ii loveste cu cartea in cap, ii jigneste, ii trage ... (vezi toată discuția)