cum era de steptat presiunile s-au intetit, zilnic sunt chemata la director care imi spune ca de ce nu inteleg sa plec ca ce tot ma incapatanez, locul meu nu mai e acolo.am cerut lamuriri la centrala si raspunsul a fost ca ei nu pot lua nici o masura.deja nu mai am acces la datele care imi permiteau sa-mi desfasor activitatea. oare cine ii da acestui directul dreptul sa ma ameninte si sa ma jigneasca in fiecare zi doar pentru ca imi cre drepturile.
as vrea sa stiu daca depunerea unei plangeri la itm poate stopa acest abuz sau il poate inrautati.
multumesc, asa am argumentat si eu dar mi se motiveaza ca nu se stie daca beneficiez de somaj si mai bine as demisiona...ma gandeam eu ca e doar un artificiu sa scape de mine prin demisie sa poata pune pe altcineva pe post mai ales ca se fac presiuni la nivel de agentie si nu de centrala
lucrez de 4 ani intr-o agentie a unei societati.desi nu e reorganizare, mi se cere demisia , pe motiv ca sunt reduceri de personal. situatia de fapt este ca a mai fost infiintata o alta agentie in oras si se urmareste comasarea lor iar datorita faptului ca sunt casiere si intr-o agentie si in cealalta sunt obligat sa-mi dau demisia ca celalalt casier sa-mi preia postul pe cae sunt titular si cu vechime in munca mai mare. am solicitat sa mi se desfaca contractul de munca dar se insista sa-mi dau demisia. e normal acest lucru???