la share aveam foarte putin mai mult aveam in calculator
eu inteleg ca trebuie sa dea un exemplu da sa fie exemplu chiar asa ``aleatoriu`` ca asta nu inteleg
cel de la politie mi-a zis ca o sa mi le dea dupa c o sa sa le dea aimr raspuns
si pana nu le da un raspuns nu o sa mi le dea ca in functie de aceasta o sa imi stearga ce e ilegal din calculator si o sa mi le dea inapoi
dar acu cat dureaza nimeni nu stie
daia incerc sa caut raspuns
pai si unde sa fac o cerere?? la politie sau la aimr
deoarece cei de la politie mi-au zis ca asteapta raspunsu lor
si in functie de asta o sa imi stearga ce este in calculator
si sincer nu stiu c sa fac si cui sa ma adresez
aveam si filme si programe si muzica
dar doar ptr AIMR (muzica)atat cica pentru restu CICA nu
ai niste idei cum m-as putea apara
sau niste sfaturi
ca sincer asta incerc sa caut dar se pare ca nimeni nu mai are idei pe la noi
problema e ca inca nu mi-au dat calculatoarele ma rog pe al meu pot sa il tina (cel incriminat)
dar pe celalalte dc nu mi le dau inapoi si daca stiti unde ma pot interesa
ptr ca cei de la pol mi-au zis ca astepta raspuns de la bucuresti (au trecut 3 luni de cand mi le-au ridicat)
ms
problema se pune ca ei au ales aleator 7 persoane din 6000, legea se face aleator ???
de ce nu ia laut pe toti ??
daca furam 6000 de insi dintr-o banca ei aleg numai 7 si i acuza si pentru celilalti??
nu cred ca sunt persoane in tara asta care nu au muzica downlaodata in calculator
si sincer nu am am folosit dc++ de cel putin un an ptr ca folosesc torente
multuesc pt promptitudine
deocamdata sunt scos de sub urmarire penala de la politie
o sa imi vina amanda penala care o sa imi ramana in cazier 6 luni
de la politie cam atat
dar problma e ce o sa imi vina de la aimr ce despagubiri sa platesc cam asta ar fi
perchezitia calculatorului sa efectuat deja dar in prezenta mamei problema e ca nu stiu ce anume s-a luat in calk sau ce anume au facut ei in calculator (mama nu se pricepe nici sa il deschida) si nu i sa dat nimic in acest sens nici o hartie nimic cam asta ar fi
cat de legal este acest lucru?
am inteles ca ei o sa se constituie parte civila
daca nu am nimic pe numele meu ce imi pot face?
si daca eu plec din tara pot solicita un mandat pt mine?
o zi placuta in continuare
Buna ziua
As dori cateva nelamuriri daca se paote
In luna februarie aimr m-a identificat pe dc cum ca faceam sahre de melodii, la data respectiva si la ora respectiva eram la munca, ma rog sa identificat ip meu au venit cu mandat pe numele mamei deoarece abonamentu de la internet era facut pe numele ei si au ridicat din casa 3 calculatoare pe care leau trecut in pricesul verbal.
Unu era al meu unu al tatalui si unu al surorii mele, perchezitia sa facut in luna august . Dupa o luna au chemato pe mama sa asiste la desigilare petnru perchezitia informatica.
Aveau print screen cu id meu si cu adresa de ip si au spus ca la perchezitia informatica sa identificat nickul ca fiind al meu (nick-ul nu este numele meu si nu detin nici un act cum ca ar fi al meu putea orcine sa sil asume), mentionez ca aveam pus la inceput chestiile acelea de la actiunea anti-gramofon care nu apar in print screenurile lor.
Aveau voie sa caute in calculatorul meu fara mine? tinand cont ca aveam salvate emailui parole de la diferite situri si ma rog lucruri personale care nu se flau bineinteles la share
La sfarsit mamei mele nu i s-a dat nimic nici un proces verbal cu ceea ce au luat din calculator.
Eu am fost pelcat din tara din luna martie pana in septembire.
Acum intrebarea mea este: daca ceea ce au facut ei este legal si cum imi pot dovedi ca eu am facut astea si nu un virus sau cine stie ce tinand cond ca eu la data respectiva eram la munca si am martori in acest sens?
Si cum m-as putea apara in acest sens?