multumesc asta am vrut sa aud!sotul meu nu ma intelegea ca fratele lui ar putea sa mai faca ceva!ma bucur ca am avut dreptate si nu vreau sa ma gandesc ce va urma!
apartamentul era al ambilor soti ,ambii erau proprietari,iar acum dupa moartea sotului adica a socrului meu soacra a impartit totul in mod egal mai putin acest apartament care a vrut sa-l dea sotului meu.si exact asta a facut,a facut un certificat de mostenitor in care scrie ca x adica sotul meu primeste nuda proprietate asupra imobilului cu dreptul de proprietate fortata asi perpetua asupra tuturor partilor din imobil.iar soacra mea primeste uzufruct viager asupra bunurilor imobile!vreau sa stiu ce se intampla dupa moartea soacrei in cazul asta?poate fratele lui sa se razgandeasca si sa-si ceara partea din apartament o data ce a renuntat acum la ea?
tatal sotului are doi copii ,sotul meu si incs un frate care a primit si el la randul lui ceva ,el a renuntat la partea lui din apartament dar cu greu si de aceea am intrebat daca se mai poate baga la apartament dupa moartea mamei sale?
am si eu o intrebare!sotul meu a primit certificat de mostenitor in urma decesului tatalui,iar mama sa primind uzufruct viager.vreau sa stiu daca dupa moartea mamei sale fratele lui se mai poate baga sa mai ceara ceva?
multumesc