avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Rares-Vlad

Activitate Rares-Vlad

Va rog sa ma ajutati intr-o problema nemaintalnita pana acum: Incerc sa deschid un punct de lucru intr-un alt oras. Am mers, in acest sens, la Registrul Comertului pt a solicita codurile CAEN pt punctul de lucru. Am avut neplacuta surpriza sa mi se spuna ca firma are interdictie(inscris) pusa din partea Agentiei de Mediu pt aceste coduri intrucat in trecut am solicitat acestei institutii(APM) eliberarea unei autorizatii de mediu pt codurile cu pricina. La momentul respesctiv APM-ul a declinat solicitarea pe diverse motive. Din acest motiv am decis mutarea afacerii intr-un alt oras.
Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si daca da in baza carei Legi, ca o Agentie de Mediu Teritoriala sa comunice Registrului Comertului interdictia de a deschide punct de lucru cu codurile CAEN dorite. Mentionez ca aceste coduri sunt cuprinse in actul constitutiv al firmei. Va rog sa-mi comunicati sfaturi si cai legale de actionare in justitie a celor doua institutii.
Va rog sa ma sprijiniti intr-o mica dilema. Doresc sa introduc pe site-ul societatii mele o publicatie online. Aceasta va fi doar cu caracter informativ prezentand doar noutati in domeniul in care actionez.In mare vor fi noutati din studii efectuate de cercetatori de la care am acceptul sa le public.Considerati ca am nevoie de vreo autorizatie speciala pt acest gen de publicatie?
Va multumesc!