avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... publicatie online
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

publicatie online

Va rog sa ma sprijiniti intr-o mica dilema. Doresc sa introduc pe site-ul societatii mele o publicatie online. Aceasta va fi doar cu caracter informativ prezentand doar noutati in domeniul in care actionez.In mare vor fi noutati din studii efectuate de cercetatori de la care am acceptul sa le public.Considerati ca am nevoie de vreo autorizatie speciala pt acest gen de publicatie?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Afiliere profesionalã / achiziþionare abonament site traducãtori ContSters255120 ContSters255120 Bună ziua Permiteti-mi, va rog, sa va adresez cateva intrebari: a) Intrebari referitoare la proiecte: ... Pe site sunt postate - evident!- proiecte de ... (vezi toată discuția)
Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Server privat legal de metin2 Torros Torros Buna ziua! Sper ca postez unde trebuie sunt nou in acest forum(site). As dori sa-mi fac un server privat de metin2. Serverul va fi gazduit de o firma ... (vezi toată discuția)