Va multumesc. Inteleg ca daca dumnealui doreste sa renunte la aceasta pozitie in companie, nu trebuie sa justifice actiunile sale. As putea ca, in instanta, sa leg actiunea de desfiintare a postului de comportamentul abuziv al dumnealui in cazul.in care se concretizeaza? O notificare a ITM ar ajuta?
Multumesc inca o data.
Buna ziua,
Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns privind o situatie conflictuala in urma careia am fost amenintata de administratorul firmei la care sunt Director Vanzari ca voi fi concediata fara nici un drept salarial compensatoriu prin desfiintarea acestei pozitii in cadrul firmei. Pe scurt, in urma uneu concediu medical de 5 zile, singurul de altfel, la intoarcerea in activitate patronul firmei deranjat de absenta de la munca mi-a solicitat sa vada tratamentul pe care l-am luat. In urma refuzului meu s-a ridicat de pe scaun, a venit catre mine si m-a imbrancit adresandu-mi amenintari si asigueandu-ma ca ma va da afara. Consider ca este un abuz ceea ce mi se intampla si as vrea sa stiu in ce fel sunt protejata de lege, daca ar trebui sa ma adresez catre ITM si daca chiar e atat de simplu sa se debaraseze de mine prin desfiintarea postului.
Va multumesc anticipat pentru rabdare si raspuns!
Subiectul pe care il propun este cel al unui sef de post din Jud, Bacau care, desi a primit diverse sesizari de la sateni ca acestora li se taie padurea si ca au ajuns sa cumpere lemne pentru iarna chiar de la aceste persoane nu primesc nici un raspuns oficial. Singurul raspuns a fost ca a confiscat o drujba. Ma intreb, daca a confiscat acea drujba, nu a avut si un temei legal? Si daca l-a avut, nu se presupune ca ar mai fi si alte masuri pe care ar fi trebuit sa le ia cu privire la acele persoane? Oamenii din comuna s-au saturat de raspunsuri evazive si dezinteres si il banuiesc de complicitate. Intrebarea mea este care sunt pasii de urmat pentru a ajunge la un superior sau la cineva indreptatit sa rezolve cazurie acestea de furt care raman de luni de zile fara raspuns? El nu poate fi pus in situatia de a da socoteala nimanui mai departe?