Sunt plecat din Romania inca dinainte de data faptei pentru care am fost acuzat pe nedrept si condamnat, noaptea .... cand un garaj din .... a fost incendiat. Proprietarul garajului se numeste ........ si pagubele au fost imputate mie si surorii mele ......, fosta concubina a pagubitului ..... Incendiatorii garajului, ..... ,...... si ......., impreuna cu sora mea, au fost condamnati la inchisoare in acelasi dosar. Toti au executat pedepse cu inchisoarea de 3 ani.
In dosar s-a retinut ca inculpata sora mea ..... a initiat constituirea unei asocieri in vederea savarsirii infractiunii de vatamare corporala asupra partii vatamate ......, a sprijinit asocierea prin oferirea unor sume de bani celor 3 persoane in scopul efectuarii cheltuielilor ocazionate de activitatile de urmarire a partii vatamate, si ca i-a incurajat pe acestia sa distruga prin incendiere autoturismul partii vatamate, contra sumei de ..... Eu am fost acuzat, fara probe (fara declaratie data la politie...etc), de intermedierea discutiei dintre cei 3 si sora mea. Dupa proces sora mea a recunoscut ca a dat vina pe mine sa scape ea de sentinta dar judecatorul nu a vrut sa ia in considerare.
Am fost gasit nevinovat de procuratura dar sentinta a ramas aceasi.
Condamanat, in lipsa deoarece eram plecat din tara in ..... in perioada respective, la 3 ani inchisoare … nu mi-am savarsit pedeapsa pentru ca ma consider NEVINOVAT, am fost obligat sa platesc toata paguba plus cheltuieli de judecata.
Acum ma aflu intr-o tara unde am cerut si obtinut azi politic
Tara unde ma aflu a contactat statul Roman si procurorul general al Romaniei dar au refuzat sa discute despre problema mea!
Nu stiu ce sa fac .... daca ma puteti ajuta..????
Va Multumesc