avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost acuzat pe nedrept in incendierea unui garaj ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost acuzat pe nedrept in incendierea unui garaj unde se afla o masina

Sunt plecat din Romania inca dinainte de data faptei pentru care am fost acuzat pe nedrept si condamnat, noaptea .... cand un garaj din .... a fost incendiat. Proprietarul garajului se numeste ........ si pagubele au fost imputate mie si surorii mele ......, fosta concubina a pagubitului ..... Incendiatorii garajului, ..... ,...... si ......., impreuna cu sora mea, au fost condamnati la inchisoare in acelasi dosar. Toti au executat pedepse cu inchisoarea de 3 ani.

In dosar s-a retinut ca inculpata sora mea ..... a initiat constituirea unei asocieri in vederea savarsirii infractiunii de vatamare corporala asupra partii vatamate ......, a sprijinit asocierea prin oferirea unor sume de bani celor 3 persoane in scopul efectuarii cheltuielilor ocazionate de activitatile de urmarire a partii vatamate, si ca i-a incurajat pe acestia sa distruga prin incendiere autoturismul partii vatamate, contra sumei de ..... Eu am fost acuzat, fara probe (fara declaratie data la politie...etc), de intermedierea discutiei dintre cei 3 si sora mea. Dupa proces sora mea a recunoscut ca a dat vina pe mine sa scape ea de sentinta dar judecatorul nu a vrut sa ia in considerare.
Am fost gasit nevinovat de procuratura dar sentinta a ramas aceasi.
Condamanat, in lipsa deoarece eram plecat din tara in ..... in perioada respective, la 3 ani inchisoare … nu mi-am savarsit pedeapsa pentru ca ma consider NEVINOVAT, am fost obligat sa platesc toata paguba plus cheltuieli de judecata.

Acum ma aflu intr-o tara unde am cerut si obtinut azi politic
Tara unde ma aflu a contactat statul Roman si procurorul general al Romaniei dar au refuzat sa discute despre problema mea!

Nu stiu ce sa fac .... daca ma puteti ajuta..????
Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Incendiere imobil ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Am o problema mai delicata, de familie, la care caut niste raspunsuri ... Tatal meu, alcoolic de \"profesie\", are intentia declarata (public) de a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda plangere penala pentru incendierea masini ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pentru incendierea masini (vezi toată discuția)
Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)