da se poate NUMAI in acelasi oras si eu ma mult altundeva. oricum clauza de incheire de contract nu e stipulata in copia dupa contract oferita mie titularului ca au ei in polita firmei etc chestii nu ar trebui sa ma demoralizeze. ar trebui sa le fac un reportaj la tv nu? [EDITAT - va rog nu mai scrieti in limba engleza] si ii las cu un [EDITAT] ca oricum cablul se taie daca nu platesti factura 2 luni ... penalitati spuneti ? pai nu pot sa ii dau in judecata pt clauza ascunsa in contract si sa imi convoc drepturile de titular sa inchei un contract cu preaviz de 20 de zile? am cerut sa le dau cerere de rezliliere si nu vor sa o accepte... [EDITAT]
serios? pai proprietarul mi-a furnizat copie dupa buletin asa ca era in cunostinta de cauza ...a facut contract pe cineva care nu are acte nici macar flotant pe apartamenul respectiv, cum e asta ok si cum e ok ca societatea de cablu sa faca contract fara verificare pe orice casa/ ap din oras? e absurd nu? acum ma duc sa fac 5 contracte pe 5 case care nici nu le cunosc?!.../
Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza.
Am facut contractul pe numele meu in apartamentul proprietarului care e in canada si nu revine in tara momentan. Ma mut in alt oras si nu pot sa inchei contractul pt ca e o taxa de 100 de euro de reziliere care la mine in contract nu figureaza nici unde.
Se poate sa platesc in avans cate luni de contract raman si sa inchei contractul maine de exemplu?
Sau sa nu imi pese ca proprietarul nu vrea sa plateasca facturiile la el in apartament de serviciile de care beneficiaza ca nu patesc eu nimic ?