avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract cu societate care asigura servicii de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet

Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza.
Am facut contractul pe numele meu in apartamentul proprietarului care e in canada si nu revine in tara momentan. Ma mut in alt oras si nu pot sa inchei contractul pt ca e o taxa de 100 de euro de reziliere care la mine in contract nu figureaza nici unde.
Se poate sa platesc in avans cate luni de contract raman si sa inchei contractul maine de exemplu?
Sau sa nu imi pese ca proprietarul nu vrea sa plateasca facturiile la el in apartament de serviciile de care beneficiaza ca nu patesc eu nimic ?

Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: denideny , utilizator 23:47, 28 Octombrie 2011
din cate stiu eu la [EDITAT] nu se poate incheia un alt contract daca pe locatia respectiva exista debite. Daca vreti sa incheiiati un alt contract la o alta locatie trebuie sa stiti ca in momentul in care aveti datorii pe vechea locatie unde contractul e tot pe numele dumneavoastra se va suspenda si abonamentul nou pe care l-ati incheiat. Cel mai bine ar fi sa reziliati contractul de pe vechea locatie.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca in contractul dumneavoastra nu se precizeaza modul de reziliere a contractului cu aceasta societate ,adresati-va Oficiului pentru Protectia Consumatorului. Este un abuz sa va solicite 100 de euro daca acest lucru nu este precizat in nici un act incheiat si semnat de dumneavoastra cu acestia.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Proprietarul nu are nici o treaba cu acest contract in care dvs. sunteti titular. In caz de neplata va vor executa silit pe dvs nu pe proprietarul imobilului.
serios? pai proprietarul mi-a furnizat copie dupa buletin asa ca era in cunostinta de cauza ...a facut contract pe cineva care nu are acte nici macar flotant pe apartamenul respectiv, cum e asta ok si cum e ok ca societatea de cablu sa faca contract fara verificare pe orice casa/ ap din oras? e absurd nu? acum ma duc sa fac 5 contracte pe 5 case care nici nu le cunosc?!.../
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca Dvs. sunteti titularul contractului (deci beneficiarul serviciilor), atunci sunteti bun de plata conform clauzelor stipulate in contract, si nu proprietarul. Apartamentul nu este important in acest contract decat ca loc de consum/ adresa de corespondenta.
Puteti incerca sa solicitati furnizorului continuarea contractului la alt loc de consum.

Alte discuții în legătură

Se plateste chiria pe ultimele 30 de zile daca e evacuare silita? Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietara apartamenului inchiriat mi spus verbal sa eliberez apartamentul in termen de 30 de zile caci vrea sa il vanda. Daca nu imi convine a spus ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Contract cipriang4s cipriang4s Subiect: contract de inchiriere buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia ... (vezi toată discuția)