avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract cu societate care asigura servicii de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet

Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza.
Am facut contractul pe numele meu in apartamentul proprietarului care e in canada si nu revine in tara momentan. Ma mut in alt oras si nu pot sa inchei contractul pt ca e o taxa de 100 de euro de reziliere care la mine in contract nu figureaza nici unde.
Se poate sa platesc in avans cate luni de contract raman si sa inchei contractul maine de exemplu?
Sau sa nu imi pese ca proprietarul nu vrea sa plateasca facturiile la el in apartament de serviciile de care beneficiaza ca nu patesc eu nimic ?

Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: denideny , utilizator 23:47, 28 Octombrie 2011
da se poate NUMAI in acelasi oras si eu ma mult altundeva. oricum clauza de incheire de contract nu e stipulata in copia dupa contract oferita mie titularului ca au ei in polita firmei etc chestii nu ar trebui sa ma demoralizeze. ar trebui sa le fac un reportaj la tv nu? [EDITAT - va rog nu mai scrieti in limba engleza] si ii las cu un [EDITAT] ca oricum cablul se taie daca nu platesti factura 2 luni ... penalitati spuneti ? pai nu pot sa ii dau in judecata pt clauza ascunsa in contract si sa imi convoc drepturile de titular sa inchei un contract cu preaviz de 20 de zile? am cerut sa le dau cerere de rezliliere si nu vor sa o accepte... [EDITAT]
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Plangere la OPC.
multumesc pt sfaturi/le consider si le apreciez!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste chiria pe ultimele 30 de zile daca e evacuare silita? Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietara apartamenului inchiriat mi spus verbal sa eliberez apartamentul in termen de 30 de zile caci vrea sa il vanda. Daca nu imi convine a spus ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Contract cipriang4s cipriang4s Subiect: contract de inchiriere buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia ... (vezi toată discuția)