Am si eu un caz despre care as vrea sa stiu cate ceva.Bunicul meu a murit acum vreo 3 ani;a avut 9 copii printre care si mama mea.El nu a lasat nici un testament si nimeni dupa moartea lui nu a pus problema unui partaj.In martie 2005 a decedat si bunica mea care a lasat casa si ceva teren prin testament mami mele;au fost ceva discutii cum ca ei ii ramane prea mult dar care in timp s-au rezolvat , acum rudele mele vor sa faca susccesiunea dar mama mea nu este in tara si vrea ca eu sa o reprezint.As vrea sa stiu cum trebuie procedat cu procura si daca vor fi ceva probleme cu succesiunea (pe motiv ca nu a fost facuta pana acum sau se poate sa nu se ia in considerare testamentul bunicii)?
Ma poate ajuta cineva cu niste informatii?Am nevoie de o Procura(imputernicire) prin care sa o reprezint pe mama mea intr-o succesiune.Problema e ca mama este in Italia si eu in tara:as vrea sa stiu cum trebuie procedat pt. ca procura sa fie valabila?Se poate face fara prezenta uneia dintre noi sau e nevoie sa fim amandoua in acelasi loc?Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat