Buna ziua,am 17 ani si jumatate,tatal meu a murit acum multi ani si acum mama mea si toti am ajuns la parerea ca cel mai bine e sa vindem apartamentul in care stam.Eu mai am 2 surori. Datorita faptului ca tatal meu a murit noi am ramas cu mostenirea de la el,adica fiecare copil avem 1 pe 8 din apartament iar mama mea 4 pe 8 partea ei plus 1 pe 8 de la tata.Datorita faptului ca eu inca sunt minor imi trebuie un curator. De la 1 octombrie 2011 s-a schimbat legea si curatorul se numeste de judecatorie. Daca eu vreau sa imi iau partea aceea de 1 pe 8 cum ar trebui sa procedez din moment ce pe mine ma va reprezenta altcineva ? Mentionez ca suntem 3 iar ceilalti 2 copii sunt majori si si-au luat partea.eu cum pot sa mi-o iau ? va multumesc
Buna ziua,am 18 ani, 8 clase si sunt somer. Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic concret . Pot sa detin un permis de port arma,inclusiv o arma neletala ? va multumesc
Buna ziua,detin un apartament si il am in vanzare,m-au sunat diverse agentii sa ma intrebe despre el si daca il pot adauga in oferta lor si am zis ca da si acum una dintre agenti mi-a adus un client. De fata cu agentul imobiliar clientul nu parea prea interesat dar dupa ce s-a despartit de agent a venit inapoi la mine si a zis ca vrea sa il cumpere dar nu prin agentie. Daca el a semnat la agentie ca a vizualizat apartamentul meu si acum il cumpara fara sa stie ei este vreo problema?si daca da,care?si cine are de suferit daca ar fii sa afle?eu sau clinetul?ce se poate intampla? va multumesc foarte mult. Va doresc succes