avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu cum e cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu cum e cu mostenirea

Buna ziua,am 17 ani si jumatate,tatal meu a murit acum multi ani si acum mama mea si toti am ajuns la parerea ca cel mai bine e sa vindem apartamentul in care stam.Eu mai am 2 surori. Datorita faptului ca tatal meu a murit noi am ramas cu mostenirea de la el,adica fiecare copil avem 1 pe 8 din apartament iar mama mea 4 pe 8 partea ei plus 1 pe 8 de la tata.Datorita faptului ca eu inca sunt minor imi trebuie un curator. De la 1 octombrie 2011 s-a schimbat legea si curatorul se numeste de judecatorie. Daca eu vreau sa imi iau partea aceea de 1 pe 8 cum ar trebui sa procedez din moment ce pe mine ma va reprezenta altcineva ? Mentionez ca suntem 3 iar ceilalti 2 copii sunt majori si si-au luat partea.eu cum pot sa mi-o iau ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:54, 7 Noiembrie 2011
Vi-o luati prin intermediul cutatorului. Depuneti banii in banca si ii cheltuiti dupa cum doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului Adriana-Corina Adriana-Corina buna am 17 ani si 6 luni....mama mea a decedat in urma cu 11 ani...iar tatal meu in 10.10.2009 dupa moartea mamei mele mi s-a numit un curator..deoarece am ... (vezi toată discuția)
Termen limita pentru succesiune? leonora leonora Buna ziua. Tatal meu,in urma casatoriei a avut 3 copii.Cand eu aveam aproximativ 3 ani acesta a divortat,eu ramanand la tatal meu iar ceilalti 2 copii au ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)