avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters227652

Activitate ContSters227652

Răspuns la discuția sulte
pot sa fac aceasta cerere in instanta singur sau impreuna cu un avocat? Mentionez ca nu am bani, deaceea intreb, si cum se procedeaza? Am intrebat un avocat, mi a spus ca trebuie sa platesc aceste sulte si sa l platesc pe dinsul cu 500 lei noi sa faca ce trebuie
Răspuns la discuția sulte
fratii nu sunt in relatii bune cu mine, ei tot timpul au dorit casa batrineasca si pe mine sa ma vada in strada, daca merg in instanta sa obtin acea hotarire, ei nu se pot rascula cumva, sa mi ceara sultele recalculate la zi? Casa batrineasca valoreaza acum 20000 lei noi, daca ei pot sa actualizeze aceste sulte, va dati seama ca ei vor scoate casa la vanzare si am sa ramin in strada Multumesc
Discuție sulte
vreau sa fac cadastru si intabulare la casa, in urma partajarii au fost puse sulte pe care trebuia sa le platesc, au trecut 10 ani de atunci si partile nu au cerut aceste sulte, pot sa platesc acum aceste sulte? si daca partile vor sa faca actualizarea la zi se poate face dupa atita timp? ce trebuie sa fac sa pot face cadastru si intabularea fara ca aceste sulte sa apara in cartea funciara? In urma cu 10 ani s a dat sentinta definitiva si irevocabila in care casa si ceva teren au fost atribuite in lotul meu, au fost puse sulte in total de 15 milioane bani vechi, pe care trebuia sa i platesc celor trei frati, acestia nu au vrut acesti bani, ei vroiau casa batrineasca, casa am instrainato baiatului meu cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, acest contract a fost lovit de nulitate relativa in urma partajarii, ce pot sa fac sa fie bine? cum pot sa fac cadastru si intabularea? Multumesc
actiune in instanta, dureaza mult timp? si la cat ma duce cheltuiala angajind un avocat? multumesc
buna ziua, am si eu o intrebare va rog frumos, in urma partajarii casei batrinesti ,s au atribuit unui lot mai multe sulte, au trecut zece ani de la hotarirea ramasa definitiva , si fratii nu si au cerut sulte le, ce pot sa fac pentru a nu avea incurcaturi la cadastru si intabulare? multumesc