Buna ziua,
Colega mea s-a nascut pe 19 nov 1950 si a iesit la pensie la 1 aug.2009,cu o vechime de 36 ani,fara a avea salarii sau gradatii de merit,iar eu m-am nascut pe 4 oct. 1952 si voi iesi la pensie la 1 sept. 2012,pt ca in invatamant pot sta pana la sfarsitul anului scolar.Eu am avut mereu ori salariu de merit,dar mai ales gradatie de merit,am avut ore suplinite,am avut ind. de conducere 1987-1990 si fac tot 36 ani vechime(mi-am luat gr.I inaintea ei cu 2 ani),per total, am avut, mereu, un salariu considerabil mai mare ca al colegei mele, careia i-a iesit pensia 1440 ron,iar mie la simulare 1354 ron.
Nu pot intelege cum s-a calculat,doar daca s-a micsorat pct. de pensie !
Cum pot fi erori?Nu mi se pare corect dupa atatia ani de munca si efort suplimentar !
Multumesc !
stiu dar am lucrat in aceeasi unitate si eu am avut venituri mult mai mari.cum pot avea o pensie mai mica la aceeasi vechime?
as dori o recalculare,unde o pot face?
Buna ziua,
Mi s-a facut o simulare de pensie si ,desi, am aceeasi vechime cu o colega pensionata in 2009 si in plus ,eu am avut mereu gradatii de merit si indemnizatie de conducere ,mi-a iesit pensia mai mica cu150ron.E posibil sa fie o eroare sau s-a schimbat ceva?Va rog sa- mi spuneti cum pot beneficia de un calcul corect,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez?
Multumesc mult.