buna ziua,
M-am adresa gresit spunand recurs. Este de fapt vorba de plangerea impotriva procesului verbal de constatare si contraventie. Imi cer scuze pentru greseala efectuata.
Ceea ce imi doresc este un model de document in care sa adaug motivele la contestatie.
Practic am depus contestatia, urmand ca sa depun si motivele acesteia.
Ceea ce am auzit: Pot cere la primul termen acordarea unui nou termen de judecata in vederea pregatirii apararii, avand in vedere ca primul termen este un termen administrativ.
Va multumesc
La data de 08.07.2011, circuland cu autoturismul marca Toyota Corolla, caroserie berlina(4 usi), numarul de omologare AET......, fabricate in anul 2004, numarul de identificare NMTBC28E........, cilindree 1364, culoare albastra, pe ruta Piatra-Neamt – Bacau, am fost oprita in trafic de agentul instrumentator, care mi-a comunicat ca am incalcat legea de circulatie, constand in art. 120 alin. 1 lit. “h” si sanctionata de art. 100 alin. 3 litera “e” din OUG 195/2002, fapt cu care nu am fost de acord si in consecinta am precizat ca am obiectiuni la procesul verbal, deoarece lucrurile in manifestarea situatiei de fapt au stat cu totul altfel decat sunt mentionate in procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiei.
Am depus contestatie, urmand ca in prima zi la instanta sa depun motivele recursului.
Apelez la dvs. deoarece nu stiu cum anume trebuie redactat documentul cu motivele.
Puteti redacta documentul si la motive lasati loc liber, astfel incat eu sa-l pot completa.
Va multumesc din suflet pentru tot.