buna am si eu o problema in 2007 am cumparat un ap prin credit ipotecar de la o banca. in 2009 am facut un card la o alta banca de 2000 ron,am platit ratele lunare la ambele banci pina la sfarsitul anului 2009 cind am ramas fara servici. am sunat la banca de unde am luat creditul pt ap si leam spus situatia mea,cred ca mau inteles ca nu am mai primit somatii de la ei dar am primit de la cealalta banca de unde am luat cardul o comunicare de la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara sa faca executare silita pe apartament. poate sa-mi ia locuinta?
astept un raspuns urgent.
va multumesc anticipat.
buna am o problema si vas ruga sa-mi dati un sfat.in 2005 am divortat de fostul sot cu care am avut un copil.copilul a ramas in custodia lui eu urma sai platesc pensie alimentara.asa am si facut pana in 2010 cand el a plecat in alta tara si a lasat copilul la parintii lui.spunand cai va ajuta financiar,dar nu a facuto.anul acesta copilul a fost in vacanta la el 3saptamani,eu nici nu am stiut.dar acum el vrea sal ia de tot din tara si sa locuiasca acolo cu el,fara sa ma anunte si pe mine.are voie sa ia copilul acolo? nu are domiciliul stabil in acea tara doar lucreaza acolo la o sera.nu ar trebui sa anunte ca vrea sal ia de tot acolo?eu am vrun drept sa ma opun? va rog sami spuneti ce sa fac,nas vrea sa nul mai pot vedea. multumesc.
Buna am si eu o problema din anul2002 pana in 2008 am lucrat la o firma angajata cu carte de munca.in2009mau trimis in somaj.in 2007 miam cumparat o locuinta si miam schimbat si buletinul la adresa noua.Luna trecuta primesc o somatie de la banca ca as avea o descoperire de cont,merg, la ei si aflu ca este un card de salariu care eu nu lam avut niciodata,salariul il ridicam de la firma unde semnam un stat de plata.
Directorul imi spune:figurati cu datorie la noi din data de 24.03.2009 ,(data la care eu eram in somaj ) ai explic ca nu se poate si el o tine una si buna ca asa este.
Primesc alta somatie si o copie a cererei de contract emitere produse bancare,completata cu adresa si datele din buletinul vechi cu un salariu mare si la profesie economist de catre firma ce ma trimis in somaj.Patronii nu recunosc nimic,banca nu are raspuns deci cine este vinovat? ce pot sa fac,va rog.
Multumesc