avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de salariu

Buna am si eu o problema din anul2002 pana in 2008 am lucrat la o firma angajata cu carte de munca.in2009mau trimis in somaj.in 2007 miam cumparat o locuinta si miam schimbat si buletinul la adresa noua.Luna trecuta primesc o somatie de la banca ca as avea o descoperire de cont,merg, la ei si aflu ca este un card de salariu care eu nu lam avut niciodata,salariul il ridicam de la firma unde semnam un stat de plata.
Directorul imi spune:figurati cu datorie la noi din data de 24.03.2009 ,(data la care eu eram in somaj ) ai explic ca nu se poate si el o tine una si buna ca asa este.
Primesc alta somatie si o copie a cererei de contract emitere produse bancare,completata cu adresa si datele din buletinul vechi cu un salariu mare si la profesie economist de catre firma ce ma trimis in somaj.Patronii nu recunosc nimic,banca nu are raspuns deci cine este vinovat? ce pot sa fac,va rog.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dori31 , utilizator 23:28, 30 Octombrie 2011
reclamatie la politie intai ptr furt de identitate , fals in acte si chemati in judecata banca si firma
Multumesc
- cine a semnat contractul privind emitere produse bancare? cei de la firma?
- puteti face o plangere la parchet, puteti sesiza ITM-ul...depinde de ce documente detineti
Ce o sa se intimple semnatura nu este a mea dar seamana
Banca si documente am carnetul si cupoanele de somaj
pana ai chem in judecata sunt obligata sa platesc?
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
dori31, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordin de plata falsificat!! allexx allexx speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a ... (vezi toată discuția)
Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva doclaro doclaro Buna ziua, In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie. In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Recurs proces cantemir cantemir Am avut un proces cu privire la o factura fiscala. O societate x a emis catre societatea mea o factura pentru combustibil, are a fsot semnata cu semnatura ... (vezi toată discuția)