Buna am si eu o problema din anul2002 pana in 2008 am lucrat la o firma angajata cu carte de munca.in2009mau trimis in somaj.in 2007 miam cumparat o locuinta si miam schimbat si buletinul la adresa noua.Luna trecuta primesc o somatie de la banca ca as avea o descoperire de cont,merg, la ei si aflu ca este un card de salariu care eu nu lam avut niciodata,salariul il ridicam de la firma unde semnam un stat de plata.
Directorul imi spune:figurati cu datorie la noi din data de 24.03.2009 ,(data la care eu eram in somaj ) ai explic ca nu se poate si el o tine una si buna ca asa este.
Primesc alta somatie si o copie a cererei de contract emitere produse bancare,completata cu adresa si datele din buletinul vechi cu un salariu mare si la profesie economist de catre firma ce ma trimis in somaj.Patronii nu recunosc nimic,banca nu are raspuns deci cine este vinovat? ce pot sa fac,va rog.
Multumesc
- cine a semnat contractul privind emitere produse bancare? cei de la firma?
- puteti face o plangere la parchet, puteti sesiza ITM-ul...depinde de ce documente detineti
Recurs proces
cantemir
Am avut un proces cu privire la o factura fiscala.
O societate x a emis catre societatea mea o factura pentru combustibil, are a fsot semnata cu semnatura ... (vezi toată discuția)