avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recurs proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recurs proces

Am avut un proces cu privire la o factura fiscala.
O societate x a emis catre societatea mea o factura pentru combustibil, are a fsot semnata cu semnatura falsa de catre ei, iar apoi au mai atasat o confirmare de la posta, cum ca ar fi trimis-o la noi.Confirmarea nu e ionsotita de stampila postei, la fel semnata cu o x semnatura de primire.

Noi nu am primit o asemnea factura, cu atat mai putin n ultimii doi ani nu am luat combustibil de la ei.

A fost proces, nu ne-am infatisat, s-a dat sentinta, intrebarea mea este cum fac recurs, si cum pot dovedii ca noi nu avem cumparat combustibil de la ei?:foottap:
In primul rand ar trebui sa precizati daca a fost o actiune pe calea somatiei de plata sau o actiune pe drept comun.
Daca a fost pe somatie de plata se poate formula cerere in anulare iar daca a fost pe cale civila se formuleaza recurs.
Daca semnatura nu va apartine depuneti o plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals la parchet. Solicitati suspendarea judecatii in calea de atac pana la definitivarea procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs proces cantemir cantemir Am primit sentinta de la un proces civil la care nu ne-am prezentat Obiectul fiind o x societate cerea prin instanta emiterea unei ordonante de plata cu ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - pagubit pe nedrept Raldinag Raldinag Buna seara, In cadrul procedurii somatiei de plata reglementata prin OUG nr. 119/2007, creditorul a solicitat plata unui debit in baza unui contract nesemnat ... (vezi toată discuția)