Am avut un proces cu privire la o factura fiscala.
O societate x a emis catre societatea mea o factura pentru combustibil, are a fsot semnata cu semnatura falsa de catre ei, iar apoi au mai atasat o confirmare de la posta, cum ca ar fi trimis-o la noi.Confirmarea nu e ionsotita de stampila postei, la fel semnata cu o x semnatura de primire.
Noi nu am primit o asemnea factura, cu atat mai putin n ultimii doi ani nu am luat combustibil de la ei.
A fost proces, nu ne-am infatisat, s-a dat sentinta, intrebarea mea este cum fac recurs, si cum pot dovedii ca noi nu avem cumparat combustibil de la ei?:foottap:
In primul rand ar trebui sa precizati daca a fost o actiune pe calea somatiei de plata sau o actiune pe drept comun.
Daca a fost pe somatie de plata se poate formula cerere in anulare iar daca a fost pe cale civila se formuleaza recurs.
Daca semnatura nu va apartine depuneti o plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals la parchet. Solicitati suspendarea judecatii in calea de atac pana la definitivarea procesului penal.
Recurs proces
cantemir
Am primit sentinta de la un proces civil la care nu ne-am prezentat
Obiectul fiind o x societate cerea prin instanta emiterea unei ordonante de plata cu ... (vezi toată discuția)
O nelamurire!
razvandicu
Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)