avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva

Buna ziua,
In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie.
In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu.
Cartile de identitate ale noastre au fost emise pe noua adresa, respectiv garsoniera.
In perioada martie 2008-august 2008 sotia mea a dat copii ale cartii de identitate doar la primarie(cu noul nume) si la sectia de politie unde ne-am schimbat cartea de identitate cu noua adresa.
In august 2008 am primit o SOMATIE acasa pe numele sotiei precum ca are un credit de platit in valoare de 15.000 de euro si ca nu am platit rata.
Sotia mea nu a contractat nici un credit. Am fost la banca si ni s-a pus la dispozitie dosarul creditului care era complet fals. Adeverinta de venit falsa, Studii necorespunzatoare, Factura utilitati necorespunzatoare, cartea de identitate POZA necorespunzatoare dar DATELE corespunzatoare. In concluzie un dosar fals.
Am depus plangere la politie, la ANPC, la Autoritatea de Protectia a Datelor, la Biroul de Credite(unde aparea ca rau platnica cu acea suma).. Am dat aceleiasi sectii de politie (unde a fost facuta schimbarea de buletin) dosarul fals de la banca la sectia fraude economice si au analizat timp de 3 ani timp in care s-a deschis un dosar penal la sectia de politie. Dupa acesti 3 ani politia ne-a spus ca au prins-o pe cea care a luat creditul dar doar atat....si ca sotia este nevinovata. Creditul a fost credit pe 5 ani iar acum in 2014 primeste somatie cu stampila JUDECATOREASCA din Constanta precum o executa silit....ca nu a achitat creditul(ma intreb s-a ajuns in Romania sa se cumpere judecatori din alt oras??) Totul s-a intamplat in Bucuresti. Banca este din Bucuresti. As dori pe cat posibil sa am un avocat bun si sa mergem in proces si sa cerem daune morale substantiale(somatii fara drept, hartuire etc).Detin toate informatiile(dosarul) cu care se poate castiga usor un proces cu aceasta banca(adica: adeverinta de venit falsa, carte de munca falsa, studii false, factura falsa) Daca ma puteti ajuta cu un raspuns v-as fi recunoscator.Sotul. mail:tclaudiu2011t@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: doclaro , utilizator 21:59, 22 Aprilie 2014
nu am facut nimic fara adresa de email a dvs


este cel mai usor dosar:D banuiesc ca banca a cesionat presupusa creanta
ce trebuie sa facem noi? ne poate executa cu ceva?
ii dam in judecata?
care este solutia?
multumesc.
Da, faceti contestatie la executare si cereti anularea titlului executoriu, anularea actelor de executare. Solicitati si suspendarea executarii fara plata unei cautiuni daca puteti proba ca titlul a fost declarat fals.
Apelati la avocat, veti recupera costurile ca si cheltuieli de judecata

Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
gi-jane2, moderator
Multumesc pentru informatii. Daca sotia nu are nimic pe numele ei, ci doar masina
(care este pe numele amandorura) si venitul poate sa o execute cu ceva? Si inca o intrebare executorul judecatoresc poate sa execute ceva fara probe????
Nu mergeti pe varianta ca nu are ce sa ii execute.. mai devreme sau mai tarziu va avea. Trebuie sa contestati acea executare pt care executorul a obtinut deja incuviintare !

Alte discuții în legătură

Frauda bancara Nynaeve Nynaeve As dori sa va cer parerea in legatura cu o situatie neplacuta.In primavara 2008 sotul meu a fost informat ca trebuie sa plateasca o suma(in jur de 1000 euro) ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda bancara ivascum ivascum Buna ziua, Va prezint punctual situatia in care ma aflu: - anul trecut - mijlocul lui iunie - dupa o vacanta de o saptamana la munte gasesc in cutia ... (vezi toată discuția)
Credit bancar fara stiinta unuia dintre soti teomicri teomicri buna ziua,sotul meu a facut la finele lui 2007 un imprumut la banca -persoana fizica-fara ca eu sa am habar.Acum mi-a sosit aceasta notificare de la banca ,cu ... (vezi toată discuția)