avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate catalinamaria15

Activitate catalinamaria15

Răspuns la discuția Informatie
Multumesc pentru raspuns.El imi datoreaza o suma de bani pe care o recunoaste in mesaje si eu am hartii doveditoare,de aceea m.a si amenintat dar totusi refuza sa mi.i dea.Azi m.a contactat tot prin mesaj si spune ca a vorbit cu politistul care se ocupa de caz si ca i.a spus domnului ca nu se poate prezenta si ca va vorbi cu mine sa ajungem la o intelegere si sa merg eu sa vorbesc la politie ca m.am inteles cu el.Eu cred ca normal ar fi sa se prezinte el sa dea o declaratie in acest sens si sa.si ia un angajament ca imi va platii lunar o suma de bani pana la stingerea datoriei.Va rog sa.mi spuneti daca este logic si normal asa cum zic eu,mai ales ca nu cred ceea ce spune el.
Discuție Informatie
Am depus o plangere la politie impotriva unui cetatean care ma ameninta,desi a fost sunat sa se prezinte la sectie pt.declaratii refuza sub diferite pretexte.Ce se poate face in aceasta situatie? Il poate forta politia in vreun fel sa se prezinte? Multumesc pt raspunsuri
buna ziua,mai am 3 zile pana imi expira preavizul de concediere si am aflat ca sunt insarcinata,mai au dreptul sa ma concedieze?va multumesc