avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informatie

Am depus o plangere la politie impotriva unui cetatean care ma ameninta,desi a fost sunat sa se prezinte la sectie pt.declaratii refuza sub diferite pretexte.Ce se poate face in aceasta situatie? Il poate forta politia in vreun fel sa se prezinte? Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: catalinamaria15 , utilizator 22:10, 18 Aprilie 2019
Il va aduce politia , insistati in plangere doar.
Multumesc pentru raspuns.El imi datoreaza o suma de bani pe care o recunoaste in mesaje si eu am hartii doveditoare,de aceea m.a si amenintat dar totusi refuza sa mi.i dea.Azi m.a contactat tot prin mesaj si spune ca a vorbit cu politistul care se ocupa de caz si ca i.a spus domnului ca nu se poate prezenta si ca va vorbi cu mine sa ajungem la o intelegere si sa merg eu sa vorbesc la politie ca m.am inteles cu el.Eu cred ca normal ar fi sa se prezinte el sa dea o declaratie in acest sens si sa.si ia un angajament ca imi va platii lunar o suma de bani pana la stingerea datoriei.Va rog sa.mi spuneti daca este logic si normal asa cum zic eu,mai ales ca nu cred ceea ce spune el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet sfatuiti-ma!!!!! Victoria29 Victoria29 Buna ziua,sunt suspecta intr.un dosar penal,am creat un prejudiciu,s.a facut o plangere impotriva mea,dosarul este in faza de cercetare penala,am angajat ... (vezi toată discuția)