Dacă aveți posibilitatea să plătiți prejudiciul, apelați la un mediator, faceți o mediere cu persoana vătămată și se poate încheia totul. Nu știu ce faptă ați comis, dar poate reușiți să simplificați totul și să nu se mai judece cazul dvs.
Este vorba de 27.000 lei,la fostul loc de munca o sala de jocuri,conducerea a vrut sa le dau banii in 3 zile dar nu am putut face nici un imprumut,i.am rugat sa facem acord se plata la notariat nu au vrut si au depus plangerea,dosarul este in faza de cercetare,pot strange banii astia cam intr.un an si jumatate maxim,nu ii am acum,nu am de unde,am probleme cu apararea cum am scris in primul mesaj,nu este in regula ce se intampla,avocata nu face niciodata ceea ce spune mereu schimba ceva in ultimul moment,plus ca sunt unele minciuni,am nevoie de aparare buna nu ma pot lasa pe mainile cuiva in care nu mai pot avea incredere,din pacate mi.a dat destule motive,nu stiu cum aa fac pt ca vineri la ora 10 trb sa fiu la politie,ma tem ca avocata sa nu se prezinte sa ma lase singura acolo,ma astept la asta din partea ei,luni trebuie sa iau o decizie,oare sa.mi cer banii inapoi si sa caut alt avocat?nu pot sta asa in teroarea asta,am sunat de curiozitate alt avocat si am intrebat informativ un onorariu si o parere pt cauza mea si prima data mi.a zis ca sa vin sa birou sa INCHEIEM UN CONTRACT,ca asa e normal,pe cand avocata mea zice ca daca are inputernicire nu e nevoie,plus chitanta obtinuta f greu,minciuna cum ca l.a sunat pe politist,citatia pe care trebuia sa o luam impreuna azi dim si deodata era deja la biroul dansei,nu este tocmai transparent acest comportament,cum vi se pare,voua celor care sunteti avizati sau ati trecut prin ceva asemanator,nu este cam ciudat?ce as putea face ca sa am o aparare buna sa nu stau asa cu frica pt ca nu mai rezist,apropo avocata estebsi mediatior,ar fi putut sa abordeze speta din aceasta postura inainte sau chiar si acum dupa ce stim de plangere?ar fi trebuit?