Nu pot sa merg personal, acum în tara. Risc sa.mi pierd locul de munca. abia după doua luni îmi dau concediu. Fiul meu are 5 ani jumătate, iar în iunie 2014 l.am văzut ultima data, atunci cand i.am spus fostei soții sa divortam. Apoi eu am mai venit în tara de atunci de 3 ori și am stat câte o,săptămâna, dar ea nu m.a lăsat sa.l vad. Mi.a facut o înregistrare audio unde se aude cel mic plângând și spunund ca nu vrea sa ma vadă...eu pana atunci ma înțelegeam foarte bine cu el, vorbeam la telefon, online, când veneam acasa era bucuros...deci nu înțeleg de ce dintr.o,data nu mai vrea sa ma vadă. Vreau sa am dreptul sa.l,vad când vin în tara, sa pot petrece timp cu el fără ca fosta sa fie cu noi, sa pot vb cu el la telefon, online etc. Înțelegerea cu fosta soție a fost următoarea: custodie comuna, ea rămâne cu un apartament mobilat complet, masina și un cont bancar decent, iar eu nu plătesc pensie alimentara. Dar acum ma trezesc, ca vrea custodie exclusiva, toate bunurile dobândite în comun si pensie. Nu vreau sa.i iau copilul, știu ca e mai bine cu ea, în toți acești ani s.a ocupat foarte bine de el (eu i.am adus banii necesari, iar ea nu a mai lucrat de când l.a născut) Dar vreau sa am dreptul sa petrec timp cu el fără ea. Ea îmi spune ca nu îmi da nimeni copilul, dacă el nu vrea sa vina? Este asa? Nu vreau sa.l traumatizez, dar sunt ferm convins ca îl minte și de asta nu mai vrea sa ma vadă.
Dar despre avocat, ce sa fac? Am timp sa iau altul și sa.mi modifice întâmpinarea făcută de primul? Cum anulez procura făcută?
Editat de moderator simonette12-motiv.pct.1.3 din Regulament