Buna ziua!Am o intrebare,va rog sa.mi spuneti ce sanse am si cum sa imi rezolv aceasta problema!Problema este urmatoarea:m.am mutat acum cativa ani dintr.un cartier intr.altul,pe atunci eram singura in contractul casei,apoi,cand am facut actul de vanzare-cumparare l.am trecut si pe fiul meu in act si exista ca,copropietar.Eu cand am vandut apartamentul,am luat banii si l.am cumparat pe acesta,cel actual,fiul meu nu mi.a dat niciun ban pt jumatatea de apartament pe care i.am facut.o eu"cadou"!Din cauza ca fiul meu si.a schimbat total atitudinea fata de mine,nerespectandu.ma ca mama de cand are jumatatea de apartament,imi tot spune sa vand apartamentul sa.i dau jumatate de bani,iar eu nu pot sa.l vand pt ca in primul rand este munca mea de 30 ani aici si fiind apartament cf.2,nu mi.ar mai ramane sa pot sa.mi cumpar ceva decent in care sa locuiesc,iar el ar cheltuii banii aiurea.Intrebarea mea este urmatoarea:daca ma da in judecata,instanta poate sa ma oblige sa cumpar si jumatatea lui ca sa.i dau banii sau poate sa.mi scoata casa la licitatie?Sau poate sa.si vanda doar partea lui si sa ma pomenesc cine stie cu cine in casa?!Nu stiu daca am pus bine intrebarile pt ca nu prea ma pricep,dar cred ca ati inteles ce of am.Cu respect si mii
de multumiri!