avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate 2809clau

Activitate 2809clau

SUPER...ar fi buna interventia C.S.A. pe posturile de televiziune,pentru a explica ca cei care adera sa lucreze pentru astfel de brokeri nu cunosc domeniul asigurarilor si sunt usor de manipulat prin castiguri promise.Aceasta stire a fost publicata si pe Wall-Street News.Atentionati....
Răspuns la discuția Accident rutier
Daca nu au trecut 3 ani de la deschiderea dosarului de dauna,societatea de asigurari este obligata sa va despagubeasa ,inclusiv spitalizarile,..tot pe baza politei rca care o aveati,nu are legatura cu casco.
Discuție custodie minor
Am un copil in varsta de 14 ani, custodia mi-a fost incredintata mie in urma cu 13 ani;
de o luna este la tatal lui care a fost secvential alaturi de el, decizia a fost a copilui de a pleca la tatal sau deoarece ma agresa fizic ,verbal, mintea..era un cosmar de 3 luni datorita tendintei reale de satanism.
Tatal nu a anuntat autoritatea tutelelara,am anuntat eu ,deoarece lagal eu raspund de faptele fiului meu.
Are libertate de a sta afara pana la ora 11 ;12 pm ;la mine..ora de culcare era 10.
CE ma sfatuiti sa fac, pt ca-mi iubesc enorm fiul si nu-l pot lasa aiurea.
Ultima discutie avuta cu tatal sau a ceva de genul...acum eu rapund si rezolv totul.
Vreau sa stiu ca este in siguanta materiala,psihica.Ce MA INDRUMATI SA FAC,SUNT CONVINSA CA ASTEAPTA CA EU SA FAC PROCES PT A-I DOVEDI COPILULUI...nu pot vb cu el la telefon desi eu i l-am cumparat.
V rog sa MA INDRUMATI.