avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

Am un copil in varsta de 14 ani, custodia mi-a fost incredintata mie in urma cu 13 ani;
de o luna este la tatal lui care a fost secvential alaturi de el, decizia a fost a copilui de a pleca la tatal sau deoarece ma agresa fizic ,verbal, mintea..era un cosmar de 3 luni datorita tendintei reale de satanism.
Tatal nu a anuntat autoritatea tutelelara,am anuntat eu ,deoarece lagal eu raspund de faptele fiului meu.
Are libertate de a sta afara pana la ora 11 ;12 pm ;la mine..ora de culcare era 10.
CE ma sfatuiti sa fac, pt ca-mi iubesc enorm fiul si nu-l pot lasa aiurea.
Ultima discutie avuta cu tatal sau a ceva de genul...acum eu rapund si rezolv totul.
Vreau sa stiu ca este in siguanta materiala,psihica.Ce MA INDRUMATI SA FAC,SUNT CONVINSA CA ASTEAPTA CA EU SA FAC PROCES PT A-I DOVEDI COPILULUI...nu pot vb cu el la telefon desi eu i l-am cumparat.
V rog sa MA INDRUMATI.
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 00:28, 7 Decembrie 2011
pai si autoritatea tutelara ce raspuns va dat despre cele anuntate de d-voastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)
Renuntare custodie saintromania saintromania Salutari tuturor!As dori un sfat de la d-stra ,in legatura cu renuntarea la custodia unui copil.Despre ce este vorba?Sora mea a trait in concubinaj o perioada ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala. concubina a fugit cu copilul, de la adresa ... vitalsmart vitalsmart Ordonanta pesedintiala. Concubina a fugit cu copilul, de la adresa de domiciliu din Bucuresti, la o alta adresa din alt oras. Aceasta a facut foarte multe ... (vezi toată discuția)